Szeress bele abba, aki *tényleg* lát téged…

Szeress bele abba, aki lát téged. 

Látja a reggeli karikákat a szemed alatt, a borzasztóan kócos hajadat. És mégis azt gondolja, szép vagy, elég vagy. Abba, aki elmosolyodik amikor meglát a randi-ruhádban, de édes mindegy neki, hogy ha ketten vagytok mit viselsz. Mert a szépséged neki nem a tökéletes sminkről, vagy frizuráról szól. Mégcsak nem is a tiszta a arcról. Hanem a tiszta tekintetről, amit nálad megtalált. Ha észreveszi ezt, akkor szeress bele. Mert ő tényleg látja, hogy ki vagy valójában.

Szeress bele abba, aki a bőröd alá lát. 

Valakibe aki ha az arcodat kémleli észreveszi az új ráncot, és megkérdezi, hogy jól vagy-e. Valakibe, aki akkor is észreveszi a szomorúságot a szemedben, amikor éppen ne akarsz róla beszélni, és nem is kérdez. Valakibe, aki tudja, hogy nehéz a szíved, és kemény a sorsod. Valakibe, aki mégis téged választ akkor is, ha tudja, hogy soha nem lesz egyszerű az életed. Mert nem olyan vagy. Valakibe, aki ugyanúgy tudja, hogy semmit nem adnak ingyen. Valakibe, aki akkor is téged választ, amikor már régen nem volt jó napod. Valakibe, aki ismeri a lelked, és tudja, hogy ketten erősebbek vagytok.

Szeress bele abba, aki látja a szíved.

Valakibe, aki meg akar ismerni, aki látja benned a jót még akkor is, amikor éppen nincs. Valakibe, aki tudja, hogy lehetsz bajnok még akkor is, ha most éppen hátul kullogsz a sorban. Valakiben, aki kihívásokat támaszt eléd, aki mellett lehetsz több, mint ami vagy. Mint ami most vagy. Valakibe, aki mellett hiszel magadban, ha nem is minden nap, de egyre több nap. Valakibe aki többre sarkall, aki nem hagyja, hogy feladd. Aki látja az utad veled együtt, és nem gátol abban, hogy odaérj. Hanem segít.

Szeress bele abba, aki tényleg lát téged.

Olvasd el ezt is:

No Comments