7 stílus tipp, ami miatt Diane Keaton az új kedvenc divat ikonunk!

A színésznő megjelenése mindig vagány és nagyon, nagyon stílusos!

“Imádom a divtot, mert lehetőséget ad a játékra. Nem gondolkodom rajta sokat, az első és legfontosabb, hogy kényelmes legyen! Persze ettől függetlenül imádom variálni a kedvenc darabjaimat…“

De nézzük mi a titka időtlen stílusának:

Zsebek: Az életem a zseb! Soha nem viselek táskát, így muszáj mindent belegyömöszölnöm. Így szabad a kezem, bátran gesztikulálhatok, és megtalálok mindent egy perc alatt.

A tökéletes szabás: Ebben senki nem olyan jó, mint Ralph Lauren. Ha olyan a tested, mint az enyém, hogy tulajdonképpen nincsenek vállaim, muszáj, hogy jól szabott legyen a ruha.

Kevés szín: Szeretem, ha nincs rajtam túl sok szín. Szerintem ez így elegánsabb.

Zakó: Sokkal szívesebben hordok nadrágot és zakót, egyszerűen kényelmesebb, mint a szoknya. Bár, a harisnyákat is szeretem, akkor már jöhet a szoknya. Sok “fiús” dolgot hordok, nem hiszem, hogy ettől kevésbé lennék nőies.

Kesztyű: Tökéletes kiegészítő. Imádom.

Mosoly:  Ahogy öregszel egyre kevesebb dolgot pakolhatsz ki magadból. A mosoly azonban nem ilyen. Abból soha nem elég. A kedvesség fontos tulajdonsággá válik, ahogy öregszel.

Kalap:  Nagyon komoly gyűjteményem van kalapokból, és szinte mindig hordok, ha tehetem, vagy az esemény megengedi. A kedvenc kiegészítőm!

Tudtad, hogy Diane saját maga rendezte be lakását? Természetesen az is nagyon stílusos!

Nézd meg itt:

No Comments