A #vegyélhazait bemutatja: MasniSzalon egyedi karkötők

Ha szeretnéd a megjelenésedet tökéletessé varázsolni, akkor válassz egy csodás ékszert, vagy hajbavalót, és tündökölj mint egy hercegnő!

A MasniSzalonban egyedi, kézzel tervezett-kivitelezett hajbavalókat, és egyéb kiegészítőket találtok, amik szívvel-lélekkel készülnek Barta Ágnes keze munkája által. Az ezüst medálos karkötők, a fonalkarkötők tökéletes nyári viseletek, hiszen minden ruhához illenek, és rengeteg féle medállal választhatod őket.

A csodás kézzel készült karkötők között névnapra, születésnapra is választhattok karkötőt, de van anya-lánya karkötő, és barátnős verziót is kérhettek.

A karkötők vízállóak, így nem kell attól félni, hogy a medencéből kiérkezve még szárítgatni kell a fonalkarkötőt. A kínálatot a MasniSzalon Facebook oldalán érhetitek el!

Lehetőség van már csodás díszdobozban is ékszereket rendelni. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor elég kiválasztanod a karkötőt, ami egy gyönyörű rózsákkal teli dobozba kerül és masnival átkövetve érkezik a megajándékozotthoz. Ugye milyen szép?

No Comments