A #vegyélhazait kampány bemutatja a Neoplant termékcsaládot, a gyógyító kozmetikumok jegyében

Bőrgyulladás, pattanások, ekcéma, pikkelysömör, nehezen gyógyuló sebek, korpás fejbőr. A bőr és a fejbőr ápolására, nehezen kezelhető problémáik kezelésére kínálnak kíméletes és egyben természetes megoldást a magyar fejlesztésű NEOPLANT natúr kozmetikumok.

Számtalan, a bőrt és a fejbőrt érintő probléma okozhat olyan kellemetlen, és később akár súlyosabbá is váló tüneteket, melyeket megfelelő bőrápoló termékek használatával enyhíthetünk, illetve megelőzhetünk.

A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Neo-Plant  Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák esetén segítenek a bőr állapotának javításában, a bőr normális anyagcsere-folyamatainak szabályozásában.

A NEOPLANT kozmetikumok használata után megszűnnek a kellemetlen esztétikai problémák, a bőr visszanyeri rugalmasságát és vízháztartására is pozitívan hat. Segíthet olyan tünetek esetén, mint a pikkelyesen hámló bőr, száraz, pattanásos bőr, gyulladások, fekélyek.

Kozmetikumként való használatát ajánljuk pikkelysömör, ekcéma, gyulladásos bőr esetén. Kizárólag természetes, antibiotikus hatással rendelkező, sebgyógyulást elősegítő növényi hatóanyagokat tartalmaznak

Natúrkozmetikumok arcra és hajra

A NEOPLANT krém használata hámsérülések, hámlás, nehezen gyógyuló sebek, bőrgyulladás, bőrszárazság, illetve érzékeny, pattanásos bőr esetén ajánlott. Eredményesen alkalmazható, ha a bőrön gyertyacseppszerű pikkelyek jelentek meg. Használata során a bőr kisimul, visszanyeri rugalmasságát, nedvességtartalmát.

A gyulladások, viszketések megszűnnek, a regenerálódási folyamatok felgyorsulnak. Bőrnyugtató hatásának köszönhetően használható irritált bőrfelület kezelésére. Kozmetikumként ajánljuk pikkelysömör és ekcéma esetén is. A termék megújult kizárólag természetes anyagokat tartalmaz  paraben és kőolaj származék mentes és airless ( levegőmentes) higénikus csomagolásban van

A NEOPLANT arcszesz kíméletesen tisztítja az arcbőrt, eltávolítja a sminket és az egyéb szennyeződéseket; üdévé, széppé varázsolja a bőrt. Különösen ajánlott gyulladt, mitesszeres, pattanásos bőrre, illetve vérzéscsillapító sebgyógyulást elősegítő hatása miatt borotválkozás utáni használatra is ajánljuk .

A NEOPLANT sampon egyedülálló, komplex hatóanyagai segítenek fenntartani a haj természetes vízháztartását, egészséges anyagcseréjét. Használata különösen pikkelyes, korpázóan hámló, gyulladásos érzékeny fejbőr, száraz töredezett haj esetén javasolt. Csökkenti a fejbőr hámlását, lassítja a gyulladásos folyamatokat, megakadályozza a korpásodást. Kíméletesen és alaposan tisztítja a hajat és fejbőrt, és selymes fényt kölcsönöz a hajnak.

A NEOPLANT hajszesz erősen hámló, viszkető, gyulladásra hajlamos, korpás, korpázóan hámló fejbőr ápolására javasolt. Csökkenti a fejbőr hámlását, lassítja a gyulladásos folyamatokat, és megakadályozza a korpásodást.

A NEOPLANT termékeket keresse a gyógyszertárakban, a gyógynövény és bio-boltokban!

Elérhetõség:http://www.neoplant.org

Támogatott tartalom!

No Comments