14 híresség, akik imádják ősz hajkoronájukat, és ezért mi is imádjuk őket

Csakúgy, mint mi, a kedvenc színészeink is az idő előrehaladtával idősebbekké és érettebbé válnak. Néhányan közülök a fiatalokra akarnak hasonlítani, mások pedig elfogadják az öregedéssel járó ősz hajszínt. Most az utóbbi kategóriából hoztunk egy csokorra valót!

George Clooney


© eastnews.ru   © depositphotos.com  

Sokak kedvence, azaz George Clooney olyan, mint egy jó bor, amely az évek múlásával csak jobb lesz. Még azután is, hogy a híres agglegény elkelt (köszi Amal…) és azután hogy apává vált, egyre csak sármosabb és sármosabb. Ugye te is bírod az ősz Clooneyt?

Jamie Lee Curtis


© depositphotos.com   © depositphotos.com  

Biztos, te is emlékszel még Jamie Lee Curtisre a Két tűz között című 1994-es filmből, ahol a színésznő egy igencsak szexis táncot lejtett a kamerák előtt. Nos azóta eltelt pár év, és Jamie bebizonyította, hogy az ősz hajszín nem csak a férfiaknak áll jól!

Matt LeBlanc


© Оливия56   © WarnerBrosTelevision  

A Jóbarátok kicsit butácska Joey-ját alakító Matt LeBlanc úgy tűnik tényleg felnőtt, és jól áll neki az ősz haj is.

Helen Mirren


© depositphotos.com   © depositphotos.com  

Helen Mirren játszotta II. Erzsébet királynét a Királynő című filmben, és akkor a szerep kedvéért nem festette be ősz haját, hanem természetesen hagyta. De annyira jól állt neki, hogy megtartottta a hajszínt és már nem tiltakozik ellene.

Hugh Grant


© depositphotos.com   © depositphotos.com 

A kedvenc romantikus színészünk Hugh Grant nagyon jól öregszik. A szürkés hajszínnel még szexibbnek tűnik, mint valaha.

Glenn Close


© depositphotos.com   © depositphotos.com 

Glenn Close már néhány éve a 70 év felettiek táborát erősíti. Viszont ha az öregedés mindenki számára olyan kecses lenne, mint számára, akkor mi is így szeretnék megöregedni! De tényleg!

Daniel Day-Lewis


© eastnews.ru   © imdb.com  

Az Oscar-díjas Daniel Day-Lewis Abraham Lincoln-t alakította 2013-ban, akkor vállalta fel ősz tincseit. De nagyon jól tette, és most férfiasabb így, mint valaha!

Judi Dench


© eastnews.ru   © eastnews.ru  

A brit színésznő évtizedek óta szürke hajat visel, és így is nagyon-nagyon sikeres. Igazi Istennő, ha még nem láttál tőle semmilyen filmet, akkor hajrá!

Diane Keaton


© depositphotos.com   © eastnews.ru  

Annie Hall, A Keresztapa trilógia, Könyvklub csak néhány film az elmúlt évtizedekből, aminek a színésznő a részese volt. Az új megjelenése és csodás mosolya még mindig káprázatosan ragyog Hollywood egén.

Eric Dane


© depositphotos.com   © depositphotos.com 

Tűnődtél már azon, hogy Dr. Mark Sloan a Grace Klinikából, hogyan fog kinézni 2019-ben? Íme! A 45 éves Eric Dane olyan, mint egy jó whisky. A korral érik!

Patrick Dempsey


© depositphotos.com   © depositphotos.com  

És ha már Grace Klinika…  Patrick Dempsey érettebbnek és még jóképűbbnek tűnik az ezüst hajával. Egyébként meg szeretjük, ha az emberek elfogadják a dolgok természetes útját.

Jeffrey Dean Morgan


© depositphotos.com   © Red Carpet Mingle Media TV

Ő is feltűnt a Grace Klinikában, meg a Supernaturalban, és a Walking Deadben is. Itt már ősz hajat és szakállt viselt és nagyon jól állt neki.

Carmen Dell’Orefice


© Carmen.Dell.Orefice / Facebook   © Carmen.Dell.Orefice / Facebook  

Carmen Dell’Orefice egy 86 éves modell, aki elképesztően népszerű volt az 1940-es években, amikor elkezdte karrierjét. Most az ezüst haja még figyelemreméltóbbá teszi, és még most is igazi ikon!

Morgan Freeman


© depositphotos.com   © Warnerbros.  

Íme Freeman, aki igazi példája annak, hogy hogyan kell méltósággal megöregedni a vásznon.

forrás

Ezt olvastad már?


No Comments