Ezért ne randizz éretlen férfival…

Az éretlen nem ugyanaz, mint a gondtalan, vicces, bolondozós vagy akár gyermeklelkű. (Vélemény.)

Ha valaki, akkor én igazán tudom, hogy milyen az, ha valaki a szívében fiatal. Imádok nevetni, játszani, viccelni, és nagyon szeretem, ha az emberek körülöttem boldondoznak, és jól érzik magukat.

De nincs szükségem olyan emberre aki éretlen és felelőtlen!

A társadnak kéne lennem nem pedig az anyukádnak, vagy a nevelőnődnek. Nem akarok könyörögni, hogy rakj rendet, hogy vidd ki a szemetet, vagy figyelmeztetni téged állandóan, hogy csinálj meg valamit, ami EGYÉBKÉNT a te dolgod.

Kell(ene), hogy annyira megbízható és felnőtt legyél, hogy a saját felelősségedre te figyelj, nem pedig én. Nem az én dolgom, hogy figyeljek a dolgaidra. A társad vagyok, a szerelmed, de két külön ember vagyunk. Nem vagyok felelős érted, és nem vagyok az agyad, vagy a memóriád. Te is meg tudod hozni azokat a döntéseket, amelyek fontosak.

Ha megbeszélünk dolgokat és kikéred a véleményem, akkor tudom, hogy működik a kapcsolatunk. De a te életed a te felelősséged, nem az enyém.

Tudom, hogy közbejöhetnek dolgok, és az élet néha kiszámíthatatlan, de én nem vagyok az a típus, aki mindig, mindent elfogad. Ha fontos neked az, hogy találkozz velem, akkor kérlek oszd be az idődet, és ne mondd le rendszeresen a találkozóinkat. Ez nekem azt üzeni, hogy igazából nem is akarsz velem lenni. Az utolsó választásod sem akarok lenni éjfél után… Ugye érted, mire gondolok…

Ha azt gondolod, hogy felnőtt vagy, akkor viselkedj is úgy.

Elvárható egy felnőttől, hogy úgy kommunikáljon, hogy az érthető legyen. Nem akarok találgatni, hogy mi jár a fejedben, ráérsz-e este, vagy mit gondolsz a kapcsolatunkról. Ha van valami mondanivalód mondd. Ha nincs, akkor gondold át, és beszéljünk később. EZ is kommunikáció. Ne hagyj engem kétségek között, mert bizonytalan leszek, és az nem jó. Inkább vagyok egyedül mint egy olyan személlyel, aki nem képes elhatározni magát.

Nem akarok olyannal lenni, aki nem tudja a prioritásait, aki nem tudja beosztani az idejét, aki nem tud beszélni velem, és aki nem bánik velem jól.

Ha velem akarsz lenni akkor ne legyél felelőtlen. A telefon végén ugyanis egy érző ember van. Én nem játszadozom, nem játszom veled. Így legalábbis nem. Felnőttek vagyunk, hát legyünk is azok…

Olvasd el ezt is:

No Comments