Ebben a csodás olasz városban forgatják az új James Bond filmet

A Bond25-nek nevezett készülő produkciót már javában forgatják, ráadásul nincs is tőlünk annyira messze a helyszín. Csak a csodás Gravináig kell leutaznod, hogy találkozhass Daniel Craiggel! Íme a részletek a készülő filmről:

Két hónapot fog eltölteni a James Bond stábja, hogy az új Bond25 filmhez leforgassa a jeleneteket. A Bond25 (ez csak egy munkanév, a filmnek még nincs igazi címe!) elvileg 2020 áprilisában kerül majd a mozikba, így már gőzerővel dübörög a filmes gépezet, aminek a mostani állomása a Puglia nevű olasz megyében található Gravina városkája.

Polignano a Mare, Puglia, Italy

Gravina városa híres ősi római építményeiről, beleértve egy kétszintes hídat, ami tökéletes helyszíne lehet egy filmes jelenetnek. A város tele van számos katedrálissal és templommal, amik között vannak csodásan díszítettek és kicsit puritánok is.

Gravina – fotó: unsplash.com

2019 év elején a stáb egyébként a szintén olaszországi Materában forgatott, ami várhatóan a film nyitójeleneteiben fog szerepelni, így Gravinában felvett jeleneteket a film gigászi záró részeinek jósolják.

Gravina, fotó: unsplash

A Bond25-ben állítólag szerepet kap Rami Malek, Naomie Harris, Lèa Seydoux, Ben Whishaw és természetesen Daniel Craig, így aki szeretné elcsípni őket, irány az olasz város, hátha felbukkannak ők is a környéken!

forrás

Ezt olvastad már?

No Comments