Így változtathatja meg az életed a július 16-i Holdfogyatkozás…

Persze radikális változásokra ne emiatt készülj, de jó, ha tudod, hogy mi jön.

Kos — Ebben az évben elég sok minden történt veled, és ez most sem lesz másként. Amire számíthatsz, hogy hamarosan a lakhatásodban beáll némi változás. Talán költözöl, vagy ingatlan vásárolsz? Bízz az ösztöneidben, ahogy szoktál.

Bika— Most végre megint magadra tudsz hangolódni picit. Az elmúlt hetekben össze-vissza rohangáltál. többnyire mások miatt. Most ismét tiéd a mikrofon, állj ki magadért, ha konfliktusba kerülsz!

Ikrek —  A pénzügyeidet kellene végre rendbe tenni. Talán túlköltekeztél? Elkézelhető. Vagy befizetetlen számláid vannak? Szánj néhány órát és tervezd meg a nyár hátralévő részét.

Rák— Talán az elmúlt hetekben jöttél rá, hogy nem éppen ott vagy, ahol lenni szeretnél. Lehet, hogy a munkád vett nem várt fordulatot, vagy a párkapcsolatod… Mindkét esetben érdemes lenne átgondolni az életcéljaidat. Ez a hét erre tökéletes!

Oroszlán — Hamarosan születésnapod jön, és te már érzed a megújuló energiákat! Figyelj arra, hogy ne pörögj túl, mert picit elfáradtál. Ha tudsz, néhány napra zárd magadra az ajtót, és ne menj szórakozni sem. Egy jó könyv, egy nagy séta segít elcsendesedni picit.

Szűz—  Mostanában azon kaphatod magad, hogy kifejezetten vágysz valaki társaságára. Nincs ebben semmi rossz, mozdulj ki, hívd föl! Talán új barátság van kialakulóban! Valami oka biztos, hogy van, hogy ennyit gondolsz rá.

Mérleg —  Szomodra fontos ez az év, és ez az időszak különösen! Talán a munkádban kerültél előtérbe? Beért a munkád gyümölcse! Simán lehet… Ne szállj el nagyon, ugyan megérdemled a sikert, de maradj alázatos. Szükséged lesz türelemre.

Skorpió — Mintha varázslatos meseországban járnál. Amit kitalálsz minden összejön, szinte tenned sem kell érte! Élvezd, amíg tart ez az időszak és haszáld ki a jó szelet!

Nyilas— Lassan a végére ér egy három éve tartó időszak az életedben, és le fogsz tudni tenni nagyon komoly terheket. Ugyan nem azonnal, de szeptember közepe felé már érezni fogod a megkönnyebbülést. Meg kell lépned néhány komoly döntést, ne halogasd tovább!

Bak —  Akárcsak a Kosnak, neked sincs eseménytelen éved! Sok megpróbáltatás és nagy eredmények vannak az idei év mérlegének serpenyőiben, és ez még néhány hónapig így lesz. Villámszerű változásokat hozhat a hónap, figyelj a kommunikációdra!

Vízöntő — Van a környezetedben valaki, aki nagyon szeretne közel kerülni hozzád, de te nem bízol benne. Nincs mitől félned, az illető csak furcsa, nem “para”. Viccet félretéve, jól fogtok mulatni, adj neki egy esélyt!

Halak—  A következő napokban sok móka és buli vár rád, lehet, hogy most indulsz nyaralni? Engedd meg magadnak, hogy tényleg lazíts, nem történik semmi rossz, ha kicsit elengeded a gyeplőt!

Olvasd el ezt is:

No Comments