Válassz egy barlangot vagy bejáratot és fedezd fel a személyiséged rejtett titkait!

Az amerikai író, Joseph Campbell egyszer azt mondta: „A barlang, amibe belépsz, nyitja lelked keresett kincseit. Rólad mit árul el a választásod? A személyiséged melyik mélységébe tudsz belenézni általa? Kiderül a következő tesztből!

Ez a teszt segít abban, hogy többet megtudj az igazi kívánságaidról és félelmeidről, és egy lépéssel közelebb kerülj a valódi boldogsághoz. Felkészültél? Válassz egy képet, ami félelmet okoz neked, és csak utána olvasd el az egyes képekhez tartozó leírást!

fotók forrása:
© niclasw / Instagram   © David Herraez Calzada / Shutterstock.com   © depositphotos.com   © astridhood / Instagram   © depositphotos.com   © Krezodent / Shutterstock.com   © depositphotos.com   © depositphotos.com  

1-es kép

Ha félsz, hogy belépsz a jégbarlangba, akkor érzelmi melegséget keresel. Annak ellenére, hogy az életedben minden megfelel a számodra, el kell fogadnod mindazt, ami van, meg kell értened a jót és azt, hogy ki vagy, hogy mitől nem tapasztalsz szorongást. Még mindig mindig félsz az érzésektől, az olyanoktól, mint a magány, a csalódás, és a szomorúság.

A kincs, amit ebben a jégbarlangban találsz, a szeretet. Talán úgy gondolod, hogy nincs szükséged kapcsolatokra, hogy boldog legyél, de rájössz, hogy mennyire hiányzik a megfelelő személy megtalálása. Ha már romantikus kapcsolatban állsz, akkor egy másik fajta szeretetet keresel. Talán itt az ideje, hogy ellátogass egy helyi állatmenhelyre és találkozz az új bolyhos barátaiddal. Az állatok szeretetet is ugyanolyan fontos, mint az embereké!

2-es kép

Ha egy alagútban hidegrázásod van, azt jelenti, hogy érzelmi utazáson kell elindulnod. Az alagútban a sötét víz szimbolizálja az elméd sötétségét, és ez azt jelenti, hogy az elméd tisztításra szorul. Meg kell szabadulnod az összes komor gondolattól, hogy tisztábbá válj!

Az ebben az alagútban keresett kincs az önbizalom. Próbáld meg szóban megosztani a jelenlegi kérdéseidet, akármennyire is nehéz feladat ez. Ne feledd, hogy a a legsötétebb alagút végén is van fény!

3-as kép

A gondolat, hogy ebbe a kútba kerülsz, akár szörnyű is lehet. Fogalmad sincs, hogy mi vár rád az alján, és hogyan fogsz kijutni a kútból. Ez a kép szimbolizálja az unalmad. Megragadtál és arra vársz, hogy valaki jöjjön el és mentsen meg. Ez a helyzet vonzónak tűnhet azok számára, akik szeretnek egyedül lenni és az élet értelmét szemlélni, de nem neked.

A keresett kincs egy utazás. Annyi időt szeretnél eltölteni magaddal, amennyit csak lehet, miközben új dolgokat tanulsz meg és élvezed az életet. Ha ez a vágyad, akkor miért nem élsz az utazás élményével? Mire vársz még?

4-es kép

Megrémít egy szűk barlangbejárat? Ez azért van, mert félsz, hogy mit találsz ott. Te lehetsz az a személy, aki jól érzi magát a családja körében, és a munkahelyén is, de biztosnak kell lenned abban, hogy mit szeretnél az életben, az élettől. Az avar jelképezi azokat a részeidet, amikre még törekszel az életedben. Szóval itt van az ideje annak, hogy vegyél egy mély levegőt, menj be, és megtudd, hogy mi van ott.

A kincs, amit keresel az az élet jelentése. Talán olyan dolgokat találhatsz, amelyek furcsának tűnhetnek, mint amikor belelépünk egy nyúl üregbe, de tudod, hogy egy lépéssel közelebb majd ahhoz, ami igazán boldoggá tesz.

5-ös kép

Ha félsz, hogy belépsz egy elhagyott épületbe, az azt jelenti, hogy erős és okos ember vagy, aki analitikus gondolkodási képességekkel rendelkezik. Elfogadod az életet, úgy ahogy van, de közben magas erkölcsi alapelveid vannak, és ugyanezt várod a környezetedtől. A képen látható téglák a magas életszínvonalat szimbolizálják, amelyek néha megfélemlíthetik a körülötted lévő embereket. A téglák szimbolizálják a te más emberek közötti akadályokat.

Ebben a házban keresett kincs az érzelmi elégedettség. Úgy érzed, hogy szeretnél mélyen összekapcsolódni valakivel, mind szellemileg, mind érzelmileg.

6-os kép

Ez a félelmetes elhagyott ház rémálomnak tűnik számodra? Mindez azért lehet, mert ez a kép valójában a legszörnyűbb hely, amire gondolsz. Te egy nagy szívvel rendelkező ember vagy, aki nagylelkű, kedves és hűséges. Meg akarod védeni azokat, akiket szeretsz, és mindent meg adnál nekik, amire csak szükségük van. Ez a romos ház szimbolizálja a képtelenségedet. A belsejében lévő dolgok azt mutatják meg, hogy milyen félelmeket őrzöl a szívedben. De a jó hír, hogy a rejtett dolgok között, mindig van esélyed valami nagyszerűre találni.

A kincs, amit ebben a házban keresel az a gazdagság. Te biztosítani szeretnéd saját magad, és a közeledben álló személyek anyagi biztonságát és jólétét.

7-es kép

Ha félsz ezekről a lépcsőktől, akkor az életed örömmel és izgalommal töltött el eddig. Viszont előfordulhat, hogy időről időre túlhajszolod magad. Ezek a lépcsők egy ismeretlen helyre való belépést szimbolizálják. Szó szerint azt, hogy félsz a haláltól. Ráadásul az a tény, hogy képen lévő régi lépcsők azt is jelentik, hogy a jelenlegi időszakod véget ért, és hogy valami ismeretlen vár rád.

A kincs, amit keresel az az egészség. Többet kell gondoskodnod magadról, talán változtatnod kell az életmódodon, megszabadulnia a rossz szokásoktól, és több zöldséget kell beiktatnod az életedbe.

8-as kép

Ha félsz a kövek által körülvett nehéz ajtókól, annak van egy jó oka. Az ajtó fényes kékje az ég és a tenger színét jelképezi, melyet el kell hagynod, miután beléptél a sötét helyre. Ez a szín is gyakran összefügg a stabilitással.  A kitűzött célokat néha nehéz elérni, a kövek és a moha hosszú ideig tartanak egy hideg helyen, egy olyan helyen, ahol soha nem szeretnéd magadat találni. Különösen azért, mert jó és szorgalmas embernek tartod magad, aki ritkán vesz részt szünetekben, és ritkán tűnik el az emberek elől.

A börtönben lévő kincs a kényelem. Nem lenne érdemes egy kis szünetet tartanod? Először időpocsékolásnak tűnhet, de egy idő után biztosan megtérül.

forrás

Te melyik képet választottad? Tényleg jellemez téged a leírás? Kommentálj!

Ezt kitöltötted már?

No Comments