A #vegyelhazait kampány bemutatja a legszuperebb tusfürdőket, erre a nyárra!

Magyar tengerben való lubickolás után magyar tusfürdővel való zuhanyzás dukál! De ha egy egzotikus tengerparton honvágyad lenne, vedd elő kedvenc hazai fürdőtermékedet, mutatjuk, mit pakolj a nyaralós bőröndödbe!

Natics

Kirobbanóan színes, 100 %-ig natúr tusfürdők narancs és mojito illatban, ráadásul micellás technológiával?! Kötelező kellék a neszeszerbe!

Magister Products

Ha nyár, akkor elengedhetetlen egy édes illatú, jól hidratáló banános kozmetikum. Vidd magaddal a Copaca Banana tusfürdőt teljes kiszerelésben, vagy ha repülsz, mini méretben!

Sofia Michelle Natúrkozmetikumok

Az Aloe vera kivonat rendkívül hasznos társ nyáron, legyen szó leégésről, vagy napszítta bőrről. Alkalmazd zuhanyzás során is, egy SLS-mentes, elegáns megjelenésű tusfürdő személyében!

Napvirág Natúrkozmetikumok

ha valami különlegességre vágysz, válaszd az imádnivaló Napvirág folyékony szappanjait praktikus, pumpás fejjel és ápoló olíva olajjal!

Olive and Oliva

A márka izgalmas újdonságokkal készült nekünk nyárra, mi nem is tudunk választani a 4 különböző, egzotikus illatú tusolóolaj közül, amelyek a világ más és más tájaira repítenek el bennünket.

Happy Skin

Ha pedig vérbeli magyar alapanyagokra vágysz, válaszd a híres harkányi termálvíz alapú, hidratáló tusfürdőt kalocsai mintába csomagolva!

Te melyiket viszed magaddal nyaralni?

No Comments