Ez a 6 csillagjegy az, amelyik a leginkább hajlamos *nyomtalanul* felszívódni

Veled is előfordult már, hogy azt hitted, minden jól megy, aztán egyszer csak felszívódott és soha többet nem hallottál róla? Nos, ki gondolta volna, hogy vannak az állatövi jegyek között néhányan, akik nagyon is hajlamosak a ghostingra, vagyis arra, hogy se szó, se beszéd, nyomtalanul felszívódjanak.

1. Vízöntő

Először is, kezdjük azzal, hogy azért zúgsz bele egy vízöntőbe, mert független és tartózkodó. És persze nagyon szeretnéd azt hinni, hogy innentől kezdve te leszel az egyetlen és örök szerelme az idők végezetéig. Éppen ezért sokkoló, amikor egyszer csak szó szerint leválik rólad és eltűnik, mint a kámfor – ám ezt semmiképp ne vedd a személyed elleni támadásnak. Ő egyszerűen csak független és a saját érzelmei is annyira lekötik – ráadásul mindeközben minimum öt társadalmi probléma megoldásán dolgozik -, hogy tulajdonképpen nincs több ideje.

2. Ikrek

Aki már töltött el huzamosabb időt egy ikrek csillagjegyűvel, az valószínűleg már nem egyszer tapasztalta, hogy neki aztán nem könnyű dönteni. Amikor azt mondja, hogy igen, akkor jobb, ha tudod, hogy számára az valójában azt jelenti, hogy ezáltal valami másra nemet kell mondania. És ez állatira stresszeli. Sokszor nem átgondoltan, hanem a pillanat hevében cselekszik, ezért nem meglepő, ha egyszer csak azt veszed észre, hogy eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

3. Nyilas

Az ikrekkel ellentétben a nyilas eltűnése elég fájdalmas tud lenni. Ő ugyanis annyira optimista és vidám, hogy úgy tűnik mindenhol jól érzi magát, tökmindegy hol van és kivel. Eközben persze te azt hiszed, hogy minden sínen van és a dolgok hihetetlenül klasszul haladnak – és persze ő is így gondolja… Egészen addig a napig amíg – mit ad isten – egyik reggel egy remek utazás ötletével nem ébred és máris szedi a sátorfáját, megfeledkezve többek között arról is, hogy épp randija lenne. Veled…

4. Halak

Mentségére szóljon, hogy minden figyelmét és szeretetét neked ajándékozta. Nagyjából. A közvélekedéssel ellentétben azonban, csak azért mert egy halak felszívódott, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Mert szeret, tényleg szeret, nagyon, meg minden és a nap minden percében csak rád gondol, még akkor is, miután nyomtalanul kiszivárgott az életedből. Ő csak úszik az árral és nem szereti ideje korán komolyan venni a dolgokat. Főleg, ha úgy érzi, hogy nyomás van rajta és túl sok az elvárás, mert akkor egy szempillantás alatt képes eltűnni.

5. Mérleg

Őszintén szólva, elsőre nagyon meggyőző egy mérleg, mert úgy tűnik, hogy nagyon vágyik a társaságra és egy meghitt kapcsolatra. Ez igaz is, de…ez nem jelenti azt, hogy ne szeretne lezárni valamit, ami kényelmetlenné vált számára. Egy mérleg nagyon szereti kiélvezni a pillanatot és képes mindenhol békét és harmóniát teremteni, de ha egy kapcsolat már túl sok neki, vagy túl gyorsan történnek a dolgok, akkor elkezdi rosszul érezni magát. És szép lassan, fokozatosan felszívódik, ahelyett, hogy eléd állna és megmondaná mi a probléma.

6. Szűz

A szűznek erős hajlama van arra, hogy a dolgok folyamatosan rendben menjenek körülötte és mint partner egyébként igazán jó “befektetésnek” bizonyul. A ghosting csakis akkor fordulhat elő nála, miután nagy nehezen eljutottatok oda, hogy végre elhatározza magát, hogy bizalmába fogadjon és ledönti a falait – ami egyébként nem kis energiába és időbe telik. De ha valaki elköveti azt a hibát, hogy a megengedettnél nagyobb sebességre kapcsol, akkor megeshet, hogy a mindent erősen kontrollálni szerető szűz bármilyen magyarázat nélkül rávágja az ajtót. És ezek után jobb, ha nem vársz semmit, mert részlről ennyi volt.

Olvasd el ezt is:

forrás

No Comments