Férfiak vallanak arról, hogy mi *pörgeti fel* őket, ahogy egyre érettebbek lesznek

Egy népszerű közösségi oldalon, a Reddit-en tették fel a nagy kérdést, miszerint “Mi az, amit 10 évvel ezelőtt nem találtál vonzónak egy nővel kapcsolatban és most már igen?”

Úgy döntöttünk csemegézünk egy jót és összegyűjtöttünk most Nektek is egy kellemes adagot arról, hogy melyek azok a dolgok, amelyek a kor és az érettség előrehaladtával jobban értékelnek a férfiak.

Intelligencia:

“10 évvel ezelőtt egy jó nő, jó nő volt és kész. Most már az a nő, akinek megvan a saját élete, önállóan gondolkodása van és pénzügyileg független sokkal vonzóbb. Nyilván számít, hogyan néz ki, de sokkal vonzóbb a szememben, ha tájékozott és széleslátókörű.

Józan ész:

“Régebben még úgy voltam vele, hogy minél őrültebb egy csaj, annál jobb. Ma már úgy érzem kell némi racionalitás is az élethez.”

Ambíció:

“18 éves hülyeként azt hittem, hogy az ambíció mindenkiben dolgozik, de később kiderült, hogy ez nem egészen igaz.”

Pénzügyi felelősség:

“Egy nő, aki saját magának megteremtette az anyagi biztonságot állati szexi.”

Jó stílusérzék:

“Kanos tini koromban legjobban a pucér nők tetszettek és a szexi fehérneműk. Pedig egy gondosan összerakott öltözék, sokkal szexibb, mint a mezítelenség.”

Érzelmi intelligencia:

“Tisztában vagy vele, hogy amit érzel, azt miért érzed és az energiákat hogyan használd pozitívan? Naná! Ezért akarom veled tölteni minden időmet!”

Megbízhatóság:

“Spontán bárki tud lenni, különc dolgokat is bárki tud csinálni, de vajon emlékszel mit beszéltünk meg múlt héten?

Szemkontaktus:

“Tíz évvel ezelőtt inkább leírtam szöveges üzenetben, amit akartam. És minden új film bemutatóján ott voltam. Mára a dolgok átfordultak és semmi nem izgat jobban, mint hosszan és vágyakozva egy nő szemébe nézni.”

Kedvesség:

“Tíz éve még elég naiv voltam ahhoz, hogy azt gondoljam mindenki ugyanolyan kedves. De most azokat az embereket értékelem a legjobban, akik valóban kedvesek.”

Ősz haj:

“Egy kevés ősz hajszál nagyon szexi. Régebben persze mindez még azt jelentette nekem, hogy az illető öreg és elhasznált, de most már tudom értékelni, mert azt fejezi ki, hogy mennyi minden történt már az életben és mennyi szarságon vagyunk túl.”

Táskás szemek:

“Nem tudom miért, de valamiért imádnivaló számomra, ha egy nőnek kicsit táskás a szeme alatt.”

Gyerekek:

Fiatal koromban inkább leugrottam volna egy hídról, minthogy gyerekem legyen. Most meg? Bár még nincsenek saját gyerekeim, nem dőlne össze a világ, ha egyszer csak apa lennék. Bevallom, fontos lett, hogy mit gondol egy nő az anyaságról…”

Önállóság:

“Az jó, ha egy nő képes egyedül lenni, ha megvan a saját élete és a saját hobbija. De azt is szeretem, ha fekszünk egymás mellett az ágyban és csak olvasunk.”

Olvasd el ezt is:


No Comments