Nincs olyan, hogy “rossz időzítés” csak a másik nem akarja igazán…

Az “időzítés” általában remek kifogás, főleg, ha valakinek szüksége van egyre. Aztán eltűnik, mintha itt sem lett volna… Ismerős?

Tulajdonképpen nincs tökéletes időzítés. Nincs olyan, hogy minden klappol, hogy minden egyenes, hogy minden a terv szerint megy. Nincs olyan, hogy egyik nap felkelünk és azt mondjuk, most minden szuper, jöhet a kapcsolat, jöhet a szerelem.

Nem, ilyen nincs.

A dolgok mindig zavarosak. Mindig van millió tennivaló, mindig van mit feldolgozni, megőrizni, felfedezni, magunkban rendbe rakni, időt szánni, vagy energiát.

Én egyre inkább úgy gondolom, hogy nincs “rossz időzítés” csak nem megfelelő ember. Nekem, vagy neked, úgy értem… Talán csak azok mondják ezt, akiknek nem tiszták az érzéseik, akik nem akarnak minket társnak. Akik tudják, hogy nem kellünk eléggé.

Vagy azok mondják ezt nekünk, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mit is akarnak tulajdonképpen. Ezen a ponton az biztos, hogy minket NEM eléggé.

Az igazság ugyanis az, hogy akinek az idő megfelelő az levágja azt a kanyart, rászánja azt az időt, szán rá energiát, megteszi a lépéseket, erőfeszítéseket.

Azért, mert akivel találkoztak az felkelti az érdéklődésüket, mosolyt fakaszt a szívükben, elindul valami bizsergés, valami… ami miatt felveszi a telefont. Ami miatt megírja azt az üzenetet.

Ha ez így van, akkor félúton találkozni fogtok. Akkor nem lesz gond az idő, a távolság, vagy bármi más.

Akkor nem lesznek kifogások.

De addíg … a “nem jó az időzítés”, nagyjából azt jelenti, hogy nem te vagy, akit vártak.

És ha ezt hallod, akkor hidd el, Ő sem az, akire TE vársz…

Olvasd el ezt is:

No Comments