7 őszinte ok, amiért nem üzen… (pedig nagyon szeretnéd)

Ugye milyen bosszantó, amikor egy szuper randi után hiába várod a kiszemelt férfi üzenetét? Tuti, hogy te is átélted már ezt, de ne te írj üzenetet, hanem várd ki amíg ő keres. Ha nem keres, akkor annak is jó oka van.

Szuperül telik az első randitok, jót beszélgettek, azonos hullámhosszon rezegtek, megvan köztetek a kémia, minden idilli, aztán eltelik egy nap és nem keres. Aztán még egy. Már a bűvös harmadik napnál tartotok, de a telefonod nem akar pittyegni.

Nem ír neked, mert nem szeret szöveges üzenetet írni

Ugye te sem szeretsz üzengetni? Belegondoltál abba, hogy a férfiak sem szeretnek? A nők nagyrésze azzal is beéri, ha a férfi megereszt egy gyors telefonhívást, mintsem olvasgasson egy néhány szavas üzenetet. Sokan vannak, akik nem hívei az üzengetésnek – legyenek férfiak, vagy nők.

Nem ír neked, mert elfoglalt

Sok ember megpróbálja teljesíteni az álmait teljes munkaidőben, egyensúlyozik a magánélet és a munka között, neveli a gyerekeit, tanul, edzeni jár, a barátaival találkozik, programokon vesz részt, utazik, házimunkát végez. Megannyi ok, ami miatt elfoglaltak lehetünk. Nem könnyű egy tizenhat órás pörgős napba beiktatni egy-egy smst. Persze ettől nem lesz az illető felmentve, de az elfoglalt embereknek nincs idejük arra, hogy üzenetet írjanak.

Nem ír, mert hozzászokott, hogy neki írnak először

Ha megemlítette a randin, hogy elfoglalt ember, akkor érdemes ezt komolyan venni, és megérteni, hogy nem fog üzenetet küldeni. Ilyenkor érdemes neked üzenni mondjuk egy ilyen szöveggel: “Tudom, hogy elfoglalt vagy, de sokat gondolok rád.” Ez édes, és nem túlzó, ráadásul ezzel megbocsátod neki azt, hogy nem írt neked, mert elfoglalt.

Nem ír, mert nem akar zavarni

Ha elfoglalt ember vagy, akkor jön majd valaki olyan, aki ezt tiszteletben tartja. Nem szeretné átírni a napi menetrendedet, mert tudja, hogy reggel úgysincs időd elolvasni az üzeneteit, este pedig elfoglalt vagy. Ezért nem ír először, mert nem akar zavarni téged. Időt akar adni neked, és ezt bókként is felfoghatod. Amíg nem érsz rá vele beszélgetni, addig amúgy is minek üzenne? Ezt a férfiak is gyorsan levágják, és inkább kivárnak egy alkalmasabb pillanatot, amikor írhatnak.

Nem ír, mert nem tudna miről beszélgetni veled

A korábban kifejtettekkel ellentétben előfordulhat, hogy azért nem kapsz smst, mert a férfi úgy érzi, hogy nem tudna veled miről beszélgetni. Lehet, hogy egy randin jól éreztétek magatokat, de aztán otthon a másik fél rádöbben, hogy már nem tud miről beszélgetni veled. Bosszantó helyzet, de ilyenkor tovább kell lépni és kész!

Nem ír neked, mert nem akarja rád pazarolni az idejét

Egy másik dolog, amely akadályozhatja a férfiakat (és persze a nőket is) abban, hogy ő tegye meg az első lépést. Sokszor úgy gondolja a másik fél, hogy csak pazarolja a saját idéjét, mert nem tudja eldönteni, hogy valóban érdekli-e őt a másik. Sokszor ezt egyébként a nők is csinálják, és csak akkor keresik a férfit, amikor már biztosan tudják, hogy zöld utat kap a kapcsolat, de ezt ki kell várni.

Nem ír neked, mert nem érdekled

Persze ez a legrosszabb eset, de ez a leggyakoribb. Bonyolult dolog a randi után a másik ember üzenetére várni, de meg van benne ilyenkor a veszély, hogy mégsem sikerült felkelteni a másik fél érdeklődését, így elmarad az üzenet. Ha nem történik meg a válaszadás egyik fél részéről sem, akkor tovább kell lépni és megkeresni azt, aki ír nekünk.

Ezt olvastad már?No Comments