Ez a brit festő úgy ábrázolja a szerelmet, ahogy senki!

Omario Brunelleschi, a brit festő olyan könnyedén és mégis szívhezszólóan mutatja a szerelmesek életét, ahogy más nem tudja. A képregényekhez hasonló stílusban alkotó férfi a kapcsolatok és a szerelem apró aspektusait festi meg. Csodáld meg a rajzait te is!

A fantasztikus a művész a Brightside-nak mesélt arról, hogy a történetei közben milyen érzések, és gondolatok játszódhattak le a szereplői agyában. Olyan képek és sorok következnek, amibe elképesztően jó elmerülni, és lehet nagyokat bólogatni, hogy ez bizony velünk is megtörtént!

“40 perc a metrón! 40 perc, remélve, hogy észrevesz …Miért most néz rám, amikor le akarok szállni a szerelvényről? Urgh … És most valószínűleg soha többé nem látom! Vajon ha még egyszer megállnék furcsának tűnnék? … Valószínűleg … És ha elkérem a számát könnyűvérűnek gondolna? Le kell szállnom…. De nem igazán akarok!

“Csak hagyjuk az időt mulni, és hagyjuk ki a következő órát kedvesem.”

“Párizs mindig olyan gyönyörű! “

“-Drágám! – Igen kedvesem? – Tetszel nekem!”

“Remélem, hogy jól érzi magát a randinkon…”

“Óh azok az esték, amikor céltalanul autóztunk csak úgy. Aztán az út szélére húzódtunk, és csókolóztunk, amíg a nap le nem nyugszik… És amíg elsötétült az ég, és alig láttam az arcod, de még akkor is gyönyörű voltál.”

“Első randevű, és te elpirulsz…”

“4 másodperces szívfájdalom.”

“Aznap este, amikor hazaértem, felhívtam anyukámat és elmondtam neki, hogy találkoztam azzal a lánnyal, akit feleségül akarok venni.”

“Egy nap én öregember leszek, te pedig öreglány, de akkor is együtt fogunk sétálni, egymást átkarolva.”

“Esték a tengerparton”

“Még 5 percet várok rá.”

“Óh, szóval ilyen érzés.”

Itt tudod követni Omario-t!

Ezt láttad már?

No Comments