7 *nagyon fontos* kérdés, amit tegyél fel magadnak, ha úgy érzed valami hiányzik az életedből!

Ha elfáradtál, ha nem vagy a helyeden, ha nehezen mászol ki reggelente az ágyadból.

Nem biztos, hogy kiégtél. Az sem biztos, hogy stresszelsz, vagy elégedetlen vagy. Lehet, hogy csak egyszerűen összegzésre van szükséged.

Gondold át ezt a hét kérdést, és próbálj meg válaszolni rájuk. Őszintén. Szánj rá időt, talán közelebb kerülsz önmagadhoz is.

Első kérdés

Mi az, amibe annyira bele tudsz feledkezni, hogy még a mosdóba sem mész ki? Gondolj olyan dologra, amire órákat tudsz szánni, és utána is jól érzed magad, sőt! Jobban, mint előtte, mielőtt elkezdted.

Második kérdés

Miről tudsz akár órákat is beszélgetni úgy, hogy lelkes vagy? Úgy, hogy jól érzed magad tőle, hogy a beszélgetés folyamán akár többször is vissza-vissza térsz?

Harmadik kérdés

Mit szerettél csinálni gyerekként? Ne csak a hobbidra gondolj… Mi volt az, amit napokig csináltál, vagy hónapokig és ha eszedbe jut még mindig izgalommal tölt el?

Negyedik kérdés

Halálod után mi lesz az a három dolog, amit felemlegetnek majd az emberek?

Ötödik kérdés

Ha anyagilag biztonságban lennél, ha nem kéne aggódnod a számlák miatt mit kezdenél a szabadidőddel? Mivel töltenéd a hétvégéket, a szabadságodat, ha a pénz nem lenne akadály?

Hatodik kérdés

Mi az amit a legjobban szeretsz a jelenlegi életedben? Mi az, amit legjobban szeretsz a karrieredben, a munkádban?

Hetedik kérdés

Mi az, amitől teljesen leblokkolsz, vagy stresszes leszel? Mi az, aminek már a gondolata is elborzaszt? Mi az, amit ha kivehetnél az életedből, azonnal kivennél?

Olvasd el ezt is:

No Comments