8 dolog, amit ha egy férfi elkövet, akkor egy nő pakol és megy…

Még akkor is, ha nagyon szerelmes.

Időnként magunknak is el kell magyaráznunk, hogy milyen bánásmódot érdemlünk. Természetesen senki sem tökéletes, és mindenki hibázik. De ha ez a nyolc dolog újra és újra megtörténik, akkor alaposan elgondolokodunk, hogy kivel is vagyunk/élünk együtt.

Más nőkhöz hasonlítgat

Az majdnem mindegy, hogy ez egy régi szerelem, az anyja, vagy egy kolléga. Ettől borzasztóan alacsony lesz az önbecsülésünk, és lehet, hogy inkább egyedül hagyunk az álomképekkel.

Túl magasak az elvárásai feléd

Egy másik dolog, hogy folyamatosan rosszul érezzük magunkat, ha soha nem elég, amit nyújtani tudunk. Akár reálisak az elvárásaid (szerinted) akár teljesen túlzók akkor is úgy fogjuk érezni, hogy nem minket keresel.

Mindig a karrierje az első

Semmi baj nincs egy férfival, aki szereti, amit csinál, és ambíciózus, sőt! De ha mindig, de mindig másodikok vagyunk, azt előbb utóbb nagyon megunjuk.

Folyton úgy érzed, hogy az anyukája vagy

Ha nekem kell takarítanom utánad, és folyton sírsz amiatt, hogy nehéz az élet, és nem tudsz felnőni akkor rossz helyen keresgélsz. Ha még nem tanultál meg felnőttként kommunikálni, és felelősséget vállalni, akkor viszlát!

Soha nincs ott, amikor szükséged van rá

Valahogy mindig azon kapom magam, hogy ha szomorú vagyok, vagy támogatásra lenne szükségem, nem vagy itt. A barátaimhoz, a családomhoz, vagy önmagamhoz tudok fordulni.

Mindig a barátai az elsők

A barátok fontosak. Nagyon. Ezt én is tudom. De ha folyton azért mondod le a programokat mert velük lógsz, heti hét napot, akkor elég gyorsan búcsúzni fogunk egymástól.

Nem érdekli a véleményed, sem az életed

Ez nagyjából az a helyzet, amit nagyon nem is kell magyarázni. Nem kérdezel meg arról sem, hogy mi történt velem, és arról sem, hogy mi a véleményem arról, hogy veled mi történt. Idegenek vagyunk.

Folyton titkolózik

Megértem, ha van saját életed, hiszen nekem is van. Azt is megértem, hogy talán néhány dologban nehezen nyílsz meg. De az örökös titkolózástól paranoiás és feszült leszek, amit ha nem tisztázunk elharapózhat a dolog.

Olvasd el ezt is:

No Comments