Üdv a Szűz szezonban Mucikám, öveket becsatolni!

Ezt most pont annyira írom magamnak, mint neked, szóval eszem ágában sincs köntörfalazni!

Hello Drága!

Talán te még nem tudod, de az év legcsodálatosabb időszaka vár rád! Nem, nem a karácsonyról, vagy a nyaralásról beszélek, hanem a Szűz haváról!

Nem hiszed? Na várj… elmondom, hogy miért…

Vedd elő a noteszed, töltsd fel a telefonodat és készülj, a nagy rendezés, kisöprés és “helyrerázás” időszakára.

Igen, itt volt ez a kényelmes és csodás Oroszlán korszak, amikor csak tunyultál a nyári melegben, eszedbe sem jutott semmilyen kötelesség, lazultál, buliztál, olvastál, flörtöltél, vagy ami épp jól esett.

Csodás volt. De. (Igen, tudom… mindig ez a szó…)

Ideje összeszedni magad. Tornyosulnak a teendők szóval kapd össze magad Mucikám, és láss neki.

Ideje kifizetni a számlákat. Képletesen és, nos, mindenhogyan.

Hónapok óta halogatsz egy takarítást? Ess neki! Tele van a szekrényed régi cuccokkal, amik máshol jobb szolgálatot tehetnének? Vidd el oda! El kéne menni a hivatalba egy csomó mindent elintézni? Foglalj időpontot! Érzed, hogy lüktet a fogad a hidegvíztől? Irány a fogorvos!

Hágy darab új hapsi van a telefonondban családnév nélkül, akiket soha nem fogsz felhívni? “Báros” Zoli? “Strandos” Erik? “Rozéboros” Levi? Töröld ki…

Oké. Pipa.

Az évnek ez a szakasza nemhogy produktív lesz, hanem egyenesen elsöprő! Olyan lendületet veszel most, ami hónapokig kitart majd.

Találkoznál a barátokkal esténként egy italra? Hát nem fogsz. Extra órákat töltesz majd a munkahelyeden, mert tele leszel ötletekkel, és szárnyalni fogsz.

Együtt lógnál a hapsival, aki már hónapok óta üzizik neked? Kár, hogy eddig nem szedte össze magát. Vagy elvisz randizni, vagy mehet…

Na ezt nevezem én produktívnak, anyukám!

A Szűz szezonjában nagyon sok minden a helyére kerül, ez a hónap, most erről szól, szóval ne félj megtenni bizonyos lépéseket, amelyeknek már itt az ideje. Ebben a hónapban te leszel az üstökös, te leszel, akire mások rácsodálkoznak.

Szóval, ahogy már mondtam, elő a tervezőket, elő a telefonokat, és rakd össze az életed, takaríts ki, és állj neki azoknak a dolgoknak, amelyeknek már nagyon ideje neki vágni!

Az erő legyen veled Te NŐ!

No Comments