Készítsd fel a hajad az őszre, mutatjuk, hogy melyik márkát érdemes kipróbálnod!

Észrevettétek  már, hogy augusztus 20. után olyan, mintha elvágták volna a nyarat? Az idő rendszerint elromlik, egyre kevesebb a strandoló és a kiánduló, a szülők és gyerekek készülődnek az óvodára, iskolára és valahogy ti is beletörődtök, hogy vége a nyaraló időszaknak, jönnek a hűvös hónapok, a hulló falevelek és a bőrkabátos napok.

Hogy ne legyen olyan lehangoló ez a pár hét, mi ilyenkor szoktuk átnézni a kozmetikumokkal teli kis szekrényünket, kiválogatjuk a kincseinket és rendszerezzük őket: a kánikula krémek pár fiókkal lejebb kerülnek, a nehezebb, gazdagabb hidratálók és az erősebb sminkek pedig a felső helyekre költöznek, hiszen lassan a bőr is ráébred, hogy másra lesz szüksége. 

De ne csak a bőrünkre, a hajunkra is gondoljunk: ősszel rendszerint sok embernél jelentkezik erős hajhullás, amire nem lehet mindig ráfogni, hogy “váltják egymást a hajszálak”. Egész nyáron napsütés, szél, só, homok, víz és még ki tudja, mi érte, természetes, hogy kissé megviselt állapotba kerül, kiszárad, töredezik…

Mi viszont rábukkantunk egy  többfunkciós pakolásra, aminek használatával sok általános problémát megoldhatunk és extra védelemmel ruházhatjuk fel a hajkoronánkat.

És talán már azt is tudjátok, hogy mi, itt a Goodstuff magazinnál előtérbe helyezzük a magyar márkákat, és amikor valami szuper újdonságra bukkanunk azonnal ki is próbáljuk!

A Lyor márka professzionális alapokon nyugvó termékei  az egészséges fejbőrért és a szép hajért dolgoznak. Egyedüllló módon, a budapesti üzletben fejbőr diagnosztikát lehet igénybe venni, amit különböző műszerekkel és laborvizsgálatokkal végeznek el, így derítve fel a problémákat és így ajánlva személyre szabott megoldásokat a vendégeknek.

Természetesen az otthon falai közt is lehetőség nyílik kipróbálni a termékeket, mi most egy Revitalizáló pakolást mutatunk nektek, ami kifejezetten festett, göndörített, vagy kiegyenesített, egyszóval erősen igénybe vett hajra való.

(A szerző festett fekete hajjal él, amit minden nap kénytelen vasalni, vagyis tökéletesen alkalmas alany volt a teszteléshez. )

Az isteni, természetes illattal rendelkező habos krémet a jól kicsavart, teljes hajhosszon kell eloszlatni, majd néhány perc után meleg vízzel leöblíteni.

A pakolás érdekessége, hogy a növényi olajoknak és ápoló hatóanyagoknak köszönhetően egy nagyon vékony védőréteget képez a szálakon, ami bezárja a nedvességet és hidratáltan tartja, ugyanakkor mégsem nehezíti el a hajat, csak nagyon selymes tapintást biztosít.

Emellett aktív védelmet ad a hő ellen, így aki gyakran használ hajformázókat, nagyon jól jár, ha beiktatja a hajápolási rutinjába ezt a maszkot, mert sokkal kevésbé fogják igénybe venni a tincseket a forró vasak, és még antisztatikusságot is biztosít – vagyis nincsenek többé égnek álló szálak.

Nálunk hatalmas kedvenc lett ez a minőségi maszk, mert megkönnyíti a hajápolás mizériáját, gyors megoldást nyújt, nem feltétlenül kell további hővédőket, vagy olajokat alkalmazni utána és nem utolsó sorban napokig egészségesen fénylő, puha, hidratált megjelenést biztosít a hajnak, amivel már bátran neki merünk vágni a hideg évszakoknak.

Nézz körül a a lyor weboldalán, ahol rengeteg mindent megtudhatsz a fejbőr diagnosztikáról is ITT!

No Comments