Last Minute tengerpart – mondjuk, hogy miért érdemes elindulni Vir szigetére!

Aki már járt Horvátország ezen pontján most bólogatni fog, mert pontosan tudja, hogy miért!

Első indok:

Túl vagyunk a szezonon, az emberek nagyrésze már az őszi programokat tervezi, a gyerekek iskolába mennek. Viszont a szigeten ugyanúgy strandidő van, a tenger meleg, és tiszta! Nincs tömeg a strandon és az utakon.

Második indok:

Kicsit lelassult az élet, sokkal könnyebben lehet a helyiekkel is ismerkedni, beszélgetni, ilyenkor már ők is egy kicsit leeresztenek, mosolygósabbak, nem lihet a nyakukba a millió vendég. Remek alkalom, hogy kikérdezd őket egy kicsit alaposabban arról, ami a szigettel kapcsolatban is érdekel!

Harmadik indok:

Olcsóbb. Fontos tudni, hogy míg főszezonban akár 80-90 euró is lehet egy appartman, most simán foglalhatsz 50-60 euróért, sőt, ha figyeled a Facebook oldalt, lemondás miatt felszabaduló helyekre még akár ennél kedvezőbb áron is lecsaphatsz! Ha igazán spontán vagy, akár napokkal az utalás előtt is foglalhatsz, aztán már csak pakolni kell, és 5-6 órás autózás után meg is érkezel a paradicsomba!

Negyedik indok:

Mert egészen más arcát mutatja a sziget, amikor már lassan (de tényleg lassan) múlik a nyár. Mások a fények, mások a hangulatok, sokkal barátságosabb és egy kicsit szebb, romantikusabb is lesz minden.

Ötödik indok:

A tenger viszont ugyanúgy csodálatosan tiszta és meleg, lehet benne fürdeni, búvárkodni, hajóval bejárni a környéket!

+1 Fontos, hogy tudd, Vir szigeten is tudsz magyar nyelven foglalni megbízható cégtől, akiket jó szívvel ajánlunk!

Ide kattints, és nézd meg a kiadó apartamokat!

Olvasd el ezt is:

No Comments