A legjobb parfümök természetes összetevőkkel

Mi nők szeretjük magunkon a finom illatot és sokszor a hangulatunktól függ, hogy melyik parfümöt használjuk. Ám ahogy a bőrápolásban is egyre fontosabbak a természetes összetevők, úgy miért kötnénk kompromisszumot egy illatal kapcsolatban? Most olyan parfümöket gyűjötttünk össze, amelyek egytől-egyig “zöldek” és természetesek. Egészségetekre!

Pacifica

Tiszta gabona alkoholból még biztosan nem állítottak elő ennyire szexi, ugyanakkor természetes illatot! Utazások és kalandok ihlették az Oregonból világhódító útjára indult különleges illatokat, melyek mára vezető szerepet töltenek be a “zöld parfümök” piacán. Golyós kiszerelésének köszönhetően bárhol, bármikor könnyedén használhatjuk.

Pur Eden

A Dél-Francia vidék illatos növényeiből készült parfümöt kifejezetten úgy kreálták, hogy ne tudjunk neki ellenállni. A Pur Eden parfümök természetes virágvizeket és 100%-ban természetes illatkompozíciókat tartalmaznak, melyeket biztonsággal használhatnak még a legérzékenyebb bőrüek is.
A háromféle illat (virágos, frissítő citrusos és a karaktresebb fűszeres) közül biztosan mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább illőt.

Omorovicza

A budapesti Omorovicza márka minden kozmetikuma igazi természetes luxuskényeztetés és nincs ez másként a varázslatos Bagatelle de Gabrielle parfümmel sem. A lágy narancsvirág illatú luxus parfümöt az Omorovicza Spa egzotikus hangulata ihletett és akinek egyszer megcsapta az orrát az illat, az soha el nem felejti.

Farfalla

A természetes szépség, a kiegyensúlyozott lélek és az egészség harmóniáját szerették volna megteremteni, amikor 1982-ben megalapították a svájci kozmetikai márkát. Az alapítók életében a természetesség már akkor is a legfontosabb szerepet töltötte be, ezt a szemléletüket pedig most már a következő generáció viszi tovább, amelynek jegyében időről-időre újabb illatok és termékek születnek. A citrusos illatjegyekkel rendelkező Aura parfümöt azoknak kreálták, akik néha szeretnék egy kicsit elhatárolni magukat és élvezni az egyedüllétet. Így született meg e lágy virágillatú, ugyanakkor a svájci fenyőerdőket is megidéző természetes parfüm.

Happy Skin – HappyLife

Nem tudjuk kihagyni a válogatásból egyik kedvenc magyar márkánkat, amelynek ugyan parfümje nincs, viszont fantasztikus mandula illatú spray dezodorja felveszi a versenyt bármelyik parfümmel. Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a körömvirág kivonat és az árnika virág, amelyek megnyugtatják a bőrt és segítenek az izzadság szabályozásában. Külön örömhír, hogy Kamilláék a nők mellett nem csak a férfiakra
gondoltak, de a tinilányokra és fiúkra is.

Florame

Egészen egyszerűen hipnotizálnak a francia Florame márka parfümjei. Az erdők, mezők virágai ihlette illatkompozíciók mindegyike más-más hangulatot ébreszt, csak egy fújás, és máris a mesés keleten érezhetjük magunkat vagy akár egy illatos gyümölcsfa ligetben. A parfümök 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, melyek nem csak védik, de ápolják is a bőrt.

Refan

A bolgár márka évszázadokra visszanyúló hagyományokat ötvöz a modern szakértelemmel és fantasztikus alapanyagokkal. Egyik kedvenc termékünk a parfümolaj, amely tulajdonképpen egy koncentrátum, és amely olajtartalmánál fogva folyamatosan párolog a bőrön, így garantált a hosszantartó hatás. Az áfonya és a joghurt üdítő frissessége pedig egészen elkábított bennünket.

Olvasd el ezt is:

No Comments