Az, hogy tovább lépsz nem azt jelenti, hogy új kapcsolatod van

Sokkal inkább azt, hogy újra tiéd a saját életed.

Azt mondják két típusú ember van. Az egyik meg akarja nyerni a szakítást, a másik pedig hazudik. Mi az, hogy megnyerni a szakítást? Azt jelenti, hogy te előbb találsz egy új kapcsolatra, mint a másik.

Persze, a szerelem nem verseny, nem egy játék. De őszintén szólva senki sem akar lenni AZ a személy, aki zokogva borul egy vödör fagyira, és közben az exe fotóját nézegeti a Facebook-on. Inkább az szeretne lenni, aki máris talált valaki újat aki helyesebb, kedvesebb, mint az ex, és imád minket.

Igaz, ugye? Igen. Viszont ennél károsabb és egészségtelenebb dolgot keveset tudunk…

A valóság ugyanis az, hogy a “továbblépés” egyáltalán nem azt jelenti, hogy máris van melletted valaki. Nem azt, hogy máris kint vagy újra a placcon és várod az igazit, akit majd hazavihetsz a szülőknek bemutatni.

A továbblépés azt jelenti, hogy visszaszerzed az életed. És ha ez neked azt jelenti, hogy ehhez szükséged van valaki másra, akkor sokkal komolyabb gondjaid vannak, mint egy szakítás.

Ha túl vagy valakin akkor szánj időt arra, hogy összeszeded magad, és ne mástól várd el, hogy boldoggá tegyen. Invesztálj TE saját magadba. Döntsd el, hogy merre tovább, gondold át az életed, és gyászold meg az elveszett szerelmet.

Egyedül. Ne egy másik embertől várd el, hogy felvidítson, vagy megoldja az életed!

Ha ez azt jelenti, hogy huzamosabb ideig leszel szingli, akkor ezzel barátkozz meg. Azt ugyanis senkitől nem várhatod, hogy helyetted oldja meg az életed. Vagy kirángasson a szomorúságból. Arra ott vagy magadnak te. De egyáltalán nem korrekt rápakolni ennyi fájdalmat egy új kapcsolatra.

Viszont sokkal fontosabb, hogy újra beleszeress a saját életedbe, abba, aki vagy, és lépéseket tenni abba az irányba, akivé válni szeretnél.

Lépj tovább egy szakítás után úgy, hogy tovább lépsz a saját életeddel. Meglátod, hogy megéri!

A továbblépés ugyanis dióhéjban azt jelenti, hogy újra boldog vagy, az exed nélkül…

Olvasd el ezt is:

No Comments