Lehet, hogy még várnod kell, de már úton van feléd, amit neked szánt a sors…

Amit vagy akit neked szánt a sors, az úgyis a tiéd lesz. Lehet, hogy hónapokig vagy évekig tart majd, de el fog jutni hozzád – így vagy úgy.

Sok türelmet igényel…

Sok szívbájalomba telik…

Végül azonban mindent megkapsz majd, amit neked szánt a sors. És amikor ez megtörténik, azt fogod gondolni: igen, ez megérte a várakozást.

Minden kihívás…

Minden fájdalom…

Minden visszaesés…

…egyetlen célt szolgál: hogy közelebb kerülj ahhoz, amit neked rendeltek. A sors ugyanis nem okoz szenvedést ok nélkül. Mindig meg akar tanítani neked valamit. Hinned kell benne, hogy minden a „nagy terv” része.

Lehet, hogy most még ez nehéz…

Mert nem látod a teljes képet. Ugyanakkor, ha eléred a célodat és minden álmod valóra válik, visszatekintve meg fogod látni, mi volt a célja a szenvedéseknek és a harcoknak. Hogy hová vezettek. Hogy nélkülük most nem lennél az az ember, aki vagy.

Mindennek van értelme.

Úgy, ahogy megtörténik.

Lehet, hogy eltarthat egy ideig, de amit neked szánt a sors, azt nem fogja másnak adni. Akkor sem, ha az egész világ ezért az álomért versenyzik. Higgy ebben! Pont az a hit szépsége, hogy amin keresztülmész, az idővel jutalommá válik.

Arannyá a kezeid között…

Az út során pedig akaratlanul is önmagad legjobb változatává válsz.

Hát nem megéri mindez?

A sors, az élet – mindegy, hogy hívjuk – tele van meglepetésekkel és ajándékokkal. És bár a terveink nem mindig egyeznek, a végén azonban úgyis minden úgy alakul, ahogy lennie kell.

(Ludányi Bettina)

Olvasd el ezt is:

No Comments