Íme a világ legszebb férfijai és minden infó az idei Mister Global versenyről

Ez a verseny nem egyszerű szépségverseny, annál jóval több. Ismerd meg te is a Mister Global célkitűzését!

A közelmúltban Thaiföldön zajlott le a Mister Global, azaz a világhírű férfi szépségverseny. Az eseményt 2014-ben alapították, és az első verseny óta több mint 60 ország küldte már el képviselőit, hogy megmérkőzzenek a Mister Global címért. Ebben az évben a 38 jelölt úgy döntött, hogy kipróbálja magát a színpadon, és megszerzni a “koronát”. 

A döntőt Bangkokban szeptember 26-án tartották és az „Inspiráló úriember” volt a témája a rendezvénynek. Ez az esemény ugyanis nem csupán egy szépségverseny, annak ellenére, hogy a versenyzők egyik legfontosabb követelménye a „jó megjelenés”. A vetélkedő szóvivője, Kitti Kamjunsa elmondta a Bored Panda-nak hogy a. “A Mister Global célja a környezettudatosság előmozdítása, és ezt az ügyet a 2014-es kezdetektől kezdve támogatjuk. Ebben az évben egy új mottót” Inspiráló úriember” címet adtuk a versenynek, mert úgy érezzük, hogy a versenyzőknek motiválniuk és ösztönözniük kell az embereket arra, hogy védjék a Földet, az állatokat, és az embereket. Az idei pályázat során adománygyűjtő rendezvényt szerveztünk Thaiföldön, ahol egy az elefántokkal foglalkozó szervezet támogatására gyűjtöttünk. Ez nagyon sikeres volt, köszönhető volt ez az úriembereknek.”.

De mitől más ez a verseny, mint a többi hasonló? Erre is válaszolt Kitti. “Alapvetően minden versenyző rendszer azonos, de a Mister Global abban különbözik a többitől, hogy mi benne vagyunk a legnagyobb 5 férfi szépségversenyben, és így nagy támogatást kapunk a világ minden tájáról. Sok rajongónk van, az indulóinkat mindenki támogatja a weboldalunkon és a hivatalos oldalon. A másik legfontosabb, hogy mi a környezettudatosság és a jótékonysági ügyek támogatása mellett vagyunk. ”

Idén a versenyt a koreai Jong Woo Kim nyerte, aki 23 éves és rendőrségi hallgató és egyben modell is. Jong Woo Kim célja, hogy inspiráló példakép legyen a fiatal férfiak számára az egész világon.

De persze nincs szépségverseny a többi induló nélkül. Idén a Mister Globalon minden versenyző a saját nemzete színeiben, jelmezében, illetve a rá jellemző ruhában lépett a fotósok elé.

Érdemes megnézni a képeket, mert nagyon művészire sikeredtek, és egyáltalán nem azokat a hagyományos “szépségversenyes” hatást keltik!

Ezt olvastad már?

forrás

No Comments