Így hat rád az októberi Telihold a *csillagjegyed* alapján

Október 13-án újra Telihold. Az ilyenkor tomboló intenzív energiákkal mindig nehéz megbirkózni, most azonban még inkább fel kell készülnünk. Mondjuk, hogy mi várható.

Kos

A Hold most a Kos jegyében jár, a Mérleg havában. Emiatt intenzív érzések ébredhetnek benned az intim kapcsolataidat illetően. Előfordulhat továbbá, hogy nem érzed jól magadat a bőrödben. Ilyenkor a legjobb, ha pihensz. Engedd meg magadnak! Hidd el, a dolgok úgy alakulnak, ahogy neked a legjobb.

Bika

A Telihold intenzitása arra késztet, hogy folyton jártasd a szádat – akár az idegességedet, akár az érzelmeidet próbálod kibeszélni. Ez azonban kockázatos ebben az időszakban. Ne pletykálkodj! Inkább tartsd nyitva a füledet és csukva a szádat.

Ikrek

Valószínűleg egy kissé kaotikusnak érezted az életet a közelmúltban, és ezúttal a Telihold sem hoz enyhülést. Olyan érzés lesz mintha bomba robbant volna az életedben, amely a kapcsolataidra is hatással lesz. Tartsd nyitva a szemedet! A Telihold megvilágítja életed azon területeit, ahol változásra van szükség.

Rák

A Mérleg havában ideje a kapcsolataidon dolgoznod. A Telihold pontosan meg fogja mutatni, hol szorulsz rá. Vegyük például a párkapcsolatodat. Ne hagyd, hogy a munka miatt háttérbe szoruljon. Ha azt akarod, hogy működjön, ideje rangsort felállítanod.

Oroszlán

A munka az utóbbi időben sok csalódást okozott számodra, ám ne feledd: csapatmunka az álommunka. Nem kell versenyezned a kollégákkal és folyton azt bizonygatni, hogy te vagy a jobb. Próbálj meg együtt dolgozni velük. A Mérleg hava az együttműködésről szól.

Szűz

Pénzügyi célokat tűztél ki magad elé, és szűkre szabtad a kiadásaidat, de ez nem jelenti azt, hogy a társaságtól is el kell vágnod magadat. Ne stresszelj a pénz és a szórakozás közötti egyensúly megteremtése miatt. Rendben van, ha van egy meghatározott költségvetésed. Ugyanakkor az is, ha egy-két este megengeded magadnak a kikapcsolódást.

Mérleg

Mivel ez a te hónapod, a reflektorfény rád irányul – ez azonban nem csak mókát és kacagást jelent. Ideje átérezned a Kos jegyében járó Telihold magabiztosságát és megragadni a lehetőségeket a változásra. Itt az átalakulás ideje!

Skorpió

Az októberi Telihold hatással lehet a kapcsolataidra. Előfordulhat, hogy konfliktusokkal találod szembe magadat a munkahelyen, ám nem szabad engedned, hogy az irodai pletykák hatással legyenek rád.

Nyilas

Készen állsz a bulizásra, nem igaz? Ugyanakkor jobb, ha ezúttal otthon hagyod a hitelkártyádat, mert időnként hajlamos vagy a túlköltekezésre. Ezúttal maradj a költségkereteden belül! Bár a Telihold ezúttal is erős lesz, én tudom, hogy megbirkózol a feladattal.

Bak

Ennek a Teliholdnak az energiája teljesen ki fog meríteni. Tehát ne félj a mentális és a fizikai egészségedre is időt szánni. Vegyél ki egy napot és pihenj! Adj magadnak időt a relaxálásra, hogy az elkövetkezendő hetekben mozgósítani tudd az energiáidat.

Vízöntő

A Teliholdnak köszönhetően a gondolataid hipersebességre kapcsolnak. Ideje, hogy elcsendesítsd őket! Engedj meg magadnak egy kis lazulást. Meditálj! Erősítsd a kapcsolatot éned spirituális oldalával.

Halak

Engedd meg, hogy a Kos jegyében járó Telihold tüzes energiája és magabiztossága rád is hasson. Érezd át a benned rejlő erőt és ne félj megmutatni ezt a világnak! Ne rejtőzz többé az árnyak között, inkább lépj ki a fényre. Ott várnak az igazi lehetőségek.

Olvasd el ezt is:

No Comments