Így dekoráld az otthonod Halloweenra!

Az alábbi ötletekkel stílusos ünnepi díszbe öltözheted a lakásodat. Már mutatjuk is…

A bejárathoz…

Már az ajtó előtt megadhatod a kezdő felütést az izgalmas halloweeni dekorációhoz ezzel a cicás lábtörlővel, melyet a Kopott macska webshopban tudsz megvásárolni.

Ajtódísz

A vidéki otthonok bája ihlette a Vadvirág Dekor ajtódíszeit, melyek tökéletes kiegészítői az őszi dekorációnak.

Ha pedig szeretnéd magad elkészíteni az ajtódíszt, akkor Edinas Paper webshopjában ilyen csinos szettet rendelhetsz magadnak .

edinaspaper

Az asztalra…

Nagyon menő és nem kevésbé látványos a Stile Interio halálfejes asztalterítője, amely minden magára valamit is adó halloween-i asztalon őrületesen mutat. Az alábbi két Zara kínálótállal, a fekete Butlers gyertyatartóval igazán félelmetes összhatás lesz. Az ínycsiklandó süteményeknek pedig nagyon jól állnak majd ezek a H&M-ben kapható mókás dekorációk.

Stile Interio
Zara
Butlers
H&M


Gyerekszobába…

TerkaBerka

Igazán bűbájos TerkaBerka Kids&Home girlandja. és bármelyik gyerekszobába garantáltan őszi hangulatot varázsol, amihez aztán persze jöhetnek a szörnyecskék és a denevérek is….

…mint ez a jópofa példány a H&M csillogó füzérén.

H&M

Nappaliba…

cottonballlights.hu

Ezekkel a pamutból készült fényfüzérekkel bármilyen helyiséget gyorsan fel tudsz dobni és ami jó, hogy összeválogathatod magadnak a színeket és bármikor csereberélheted is.

Woodlabor

A Woodlabor fából készült alkotásai visszahozzák a természetet otthonunkba, ahogy ezek a csinos tök dekorációk is, amelyek évekig melengethetik szívünket és lehetnek lakásunk őszi és halloween-i ékességei.

Sütőtökös sütemények ihlették a 100%-ban természetes Aurora Candle Pumpkin spice szójagyertyát, amely fahéjas-gyömbéres illatával azonnal melegséget varázsol a bebeurkolózós őszi estékhez.

Tökfaragáshoz…

Oázis Kertészet

Egy tökfargó készlet alapvető és nélkülözhetetlen eszköz, ha igazán szép tököket szeretnél faragni, arról nem is beszélve, hogy mennyire megkönnyíti a munkát.

A szépségért…

Ahhoz, hogy hajkoronád ősszel is ragyogó legyen, használd hetente a Magister Products Pump up Hajmaszkját, amely sütőtököt és alma kivonatot tartalmaz és használatával nem csak otthonod, de Te magad is varázslatos leszel.

Olvasd el ezt is:

No Comments