Ha éppen nem találod a helyed az életedben, akkor ez *pont* neked szól…

Remélem, nem annak alapján hozod meg a döntéseidet, hogy mások mit gondolnak róla. Mindent a saját igényeidnek megfelelően tegyél és ne azért, mert valaki bizonygatja, hogy így lesz a legjobb neked.

A te életedet csak te ismered…

Remélem, néha szánsz időt azokra a dolgokra is, amelyektől csillagként ragyognak a szemeid. Amelyektől úgy érzed magadat, mintha a felhők fölött repülnél. És remélem, nem aggódsz folyton az idő múlása miatt ahelyett, hogy élveznéd az édes pillanatokat és kihasználnád a kínálkozó lehetőségeket.

Bízz az időzítésben! Járd a saját utadat, és ne aggódj amiatt, milyen gyorsan haladsz vagy mások hogyan csinálják. Nem kell mindig fénysebességgel növekedned… Adj időt magadnak!

Remélem tudod, hogy szünetet tartani vagy egy picit megpihenni nem hiba és főleg nem kudarc. Az utazás a szórakozás része és egyébként is: úgyis mindent megkapsz, amit az élet neked szánt. Amikor pedig félsz, mert megrekedtél, remélem, lesz elég bátorságod folytatni.

Tudd: a legkisebb lépés is közelebb visz az álmaidhoz.

Te ennyivel is többet tettél, mint mindenki más, aki a kanapén ücsörög.

Remélem, nem teszed bele minden energiádat abba, hogy a tökéletes jövőt hajszolod, miközben elfeledkezel a jelen örömeiről. Ne hagyd ki a gyönyörű naplementéket! Hajolj le egy illatos rózsához! Ne aggódj a jövő hét vagy hónap miatt, miközben úton-útfélen csodák várnak.

Ne ragadj bele a múltba…

És ne siess előre a jövőbe…

Tanuld meg, milyen értékes minden egyes pillanat, amelyet a Földön tölthetsz.

Remélem tudod, hogy amikor a dolgok rosszra fordulnak, az élet kamatostul visszafizeti az ekkor tett erőfeszítéseidet.  Adj lehetőséget neki arra, hogy meglepjen!

Remélem bízol benne, hogy a történeted minden fejezetének célja van. Talán fogalmad sincs, mi a jelenlegi fejezeted címe, arról sem, miért történik, de egy nap látni fogod. Életed minden szakasza egyre jobb és jobb lesz. Remélem, amint ezt megtapasztalod, elengeded végre a bizonytalanságot.

Hiszen vannak dolgok, amelyeket érdemes elengedni, kérdések, amelyeket muszáj megválaszoltalannal hagyni. Majd a megfelelő időben megérkezik a felelet és a megoldás is.

Remélem tudod, hogy rendben van, ha bízol magadban.

Rendben van, ha bízol az életben.

És az is rendben van, ha nem tudod, mi lesz holnap…

Remélem, megbocsátod magadnak az összes korábbi hibádat. Mindent megtettél, amit abban a pillanatban, az akkori ismereteiddel tudtál. Persze ma már tisztában vagy vele, hogyan lehetett volna jobban csinálni, viszont ehhez is szükséges volt az akkori tapasztalatod.

Ha legközelebb ugyanúgy belesétálsz ebbe a csapdába, már látni fogod, mi a helyes…

Remélem, tudod, hogy a jó dolgok csak arra várnak, hogy megérkezhessenek az életedbe. Légy türelmes és nyisd ki a szívedet. Élvezd a várakozást, hiszen hamarosan valami különlegessel leszel gazdagabb.

Lehet, hogy elesel néhányszor. Lehet, hogy hullajtasz könnyeket.

De végül mindent megkapsz, amire csak vágysz. Remélem, tudod…

Olvasd el ezt is:

No Comments