Így teszed tönkre a párkapcsolatodat a *csillagjegyed* alapján

Manapság fogalmunk sincs, miről szól egy igazi kapcsolat. Nem csoda hát, hogy folyamatosan szabotáljuk magunkat, ha a szerelemről van szó. De vajon hogyan? (Kéretik megfelelő humorral és önkritikával fogadni…)

Kos

Önző vagy. A kapcsolatod elé helyezed magadat, ezért a partnered úgy érzi, hogy ő kerül a prioritási lista végére.

Bika

Nem vagy valami jó hallgatóság. Folyamatosan bólogatsz, mintha figyelnél, ugyanakkor amint valaki beszélni kezd hozzád, te mindig azon gondolkodsz, mit fogsz mondani, amint végre elhallgat.

Ikrek

Úgy teszel, mintha minden rendben lenne veled, közben egyáltalán nincs. Úgy teszel, mintha boldog lennél, de nem vagy az. Nem mondod el, ha valami bánt, így senki nem tudja, mi zavar téged igazán. Azt feltételezik, hogy tökéletes vagy, mert mindig a pozitív dolgokról beszélsz.

Rák

Folyton azt feltételezed, hogy ártani akarnak neked. Ha valaki ferdén néz rád, vagy szerinted csúnyán szól oda, rögtön problémázol – még a pároddal is.

Oroszlán

Túl igényes vagy. Túl magasra tetted a mércét. Azt várod el, hogy a partnered és a kapcsolatod is tökéletes legyen. Ha valami rosszul sül el, akkor kiakadsz.

Szűz

Túlságosan kontrollmániás vagy. Már attól kiborulsz, ha nem minden úgy sül el, ahogy te szeretnéd. Mindent irányítanál ahelyett, hogy az életre bíznád magadat és élveznéd a szerelmeddel töltött időt.

Mérleg

Túl kedves vagy. Nincs véleményed. Mindennel egyetértesz, amit mondanak neked. Hagyod, hogy mások kereszülsétáljanak rajtad. Nem csoda, hogy gyorsan unalmassá válsz a partnereid számára.

Skorpió

Nem vagy hajlandó elnézést kérni. Nem tudod beismerni, ha tévedsz. Nem vállalod a felelősséget a hibákért, amiket elkövetsz, inkább másra hárítod – például a partneredre. Mivel mindig úgy gondolod, hogy igazad van, ez egy idő után sok lesz a társadnak.

Nyilas

Nehezen kezelhető vagy – és büszke rá. Meg kell próbálnod önmagad legjobb változatává válnod ahelyett, hogy elnéznéd magadnak a hibákat.

Bak

A függetlenség megszállottja vagy. Egy magányos farkas, aki magától veszi el az esélyt egy boldog párkapcsolatra. Sosem mész túl messzire, nem szívesen veszel ajándékot a párodnak és egyáltalán nem gondolsz magatokra csapatként.

Vízöntő

Lusta vagy. Nem szeretsz kimozdulni. Nem szeretsz szórakozni sem. Neked a legjobb elfoglaltság: leülni a tévé elé még akkor is, ha ezt az időt akár a szerelmeddel is tölthetnéd.

Halak

Borzalmasan kommunikálsz. Soha nem mondod el, mit érzel. Aztán mérges leszel, ha a másik fél nem gondolatolvasó.

Tudjuk, hogy senki sem tökéletes, nem is kell annak lennie… A horoszkóp játék, ha beletrafálunk klassz, ha nem… hát olyan is van…

No Comments