Válassz egy seprűt és kiderül, hogy milyen boszorkány vagy legbelül!

Téged neveztek már boszorkánynak? Ha igen, akkor ez a teszt neked szól! Persze akkor is csináld meg a tesztet, ha szeretnéd kideríteni, hogy milyen boszorkány lennél. A választásod elárulja!

Minden nőnek van egy titkos varázsereje! Néhányan makacsul tagadják ezt, de vannak olyanok is, akik nem bánják, hogy boszorkánynak szólítják őket a képességeik miatt. Nincs ezen mit szégyellni, benned is tuti, hogy bújkál egy boszi, ebből a tesztből kiderül, hogy pontosan milyen boszorkány is vagy valójában!

Nézd meg a képet, aztán válaszd azt a seprűt, ami a legjobban tetszik, majd olvasd el a szám alatti leírást.

Ha úgy döntöttél, hogy….

…az első seprűt választod: te egy vállalkozó boszorkány vagy

Te egyértelműen képes vagy azonosítani a saját képességeid. Nem bánod, ha új dolgokba kezdhetsz és újdonságokat próbálhatsz ki. A munkád során sokszor használod a boszorkányos beleérző képességedet, ami lehetővé teszi, hogy elkerüld a kockázatos helyzeteket.

…a második seprűt választod: te egy vezető boszorkány vagy

Kifejező arccal és varázslatos ékesszólással rendelkezel. Valószínűleg már mások is észrevették, hogy képes vagy különböző eseményeket előre jelezni, és ezért sokszor kérdeznek meg téged. Rendkívül intelligens ember vagy és gyorsan tudsz ellentmondásos helyzetekben igazat tenni. Más emberek bíznak a szavaidban, és az érzelmeidben is. Igazi vezető vagy!

… a harmadik seprűt választod: te egy erőteljes boszorkány vagy

Te képes vagy arra, hogy érzelmi nyomás alapján befolyásolj embereket, miközben jó kapcsolatban maradsz velük. Az erős vezetési vonások ellenére nem főnök vagy, hanem inkább varázslónő, aki mások érdekében gyakran áldozza fel a saját érdekeit.

… a negyedik seprűt választod: te egy perfekcionista boszorkány vagy

Te mindig tudod, hogy hol van a lakásodban a seprűd! Tetszik számodra a kifogástalan rend, és ezt meg is követeled másoktól is. Még akkor is, ha éppen bájitalokat kotyvasztasz, vagy fontos szövetségeket kötsz más boszikkal, mindig minden tökéletes az otthonodban és körülötted. Más boszorkányok szívesen kérnek tanácsot tőled, és mindig tisztelettel és csodálattal adóznak neked.

… az ötödik seprűt választod: te egy boszorkány mentor vagy

Finoman érzékelhetsz más embereket, és a kapcsolatokba vetett bizalmad a legfontosabb számodra. Sosem bocsátasz meg a hűtlen varázslóknak és más boszorkányoknak. Az Univerzum a mentor, és a tanár ajándékát adta meg neked, és ezt szereted is kihasználni. Tetszik neked, hogy fiatalabbakkal működsz együtt, akik igazi példaképet látnak benned.

… a hatodik seprűt választod: te egy vas akaratú boszorkány vagy

Könnyen felismered a hamisságot és a sémákat a kapcsolatokban. A meetingeken, és a találkozókon mindig sikerül tökéletesen bemutatkoznod és megvédened a véleményedet, és az alapelveidet. Nem bírod, ha mások fölényeskednek veled.

… a hetedik seprűt választod: te egy úttörő boszorkány vagy

Sokféle érdeklődésed van és ez különbözik a többi boszorkányétól. Könnyen alkalmazkodsz az új feltételekhez és az élet változásaihoz. Te vagy az a varázslónő, aki nem várja meg a kényelmes pillanatot: az összes fontos problémát magad oldod meg, és nem félsz attól, hogy kipróbálj egy új főzetet például.

… a nyolcadik seprűt választod: te egy álmodozó boszorkány vagy

Te egy álmodozó és lírai ember vagy. Bizalmas kapcsolatban állsz a többi boszival, és jól tudsz másokban olvasni, megérzed a másik hangulatát. Nagyon fontosnak tartod a megjelenést és a ruhatáraddal is mutatod, hogy te egy igazi mágus vagy. Olyan máguks, aki mágikusan költi a pénzét, és hónap végén valahogy mindig elvarázsolod azt, így a megtakarítás nem az erősséged.

… a kilencedik seprűt választod: te egy introvertált boszorkány vagy

Te képes vagy élvezni a teljesen hétköznapi életet, és imádod a rutin feladatokat: lakás és ház tisztítása, takarítása, a különböző bájitalok főzése stb. A legtöbb időd inkább egyedül töltöd, másokkal nem szeretsz együtt lenni. Szeretsz a hegyekbe járni sétálni vagy futni, mert így senki sem zavar bele a gondolataidba és nem kell alkalmazkodni senkihez.

… a tizedik seprűt választod: te egy utazó boszorkány vagy

Nem tolerálod a napi rutint: a gyakori munkahelyváltás nálad alap dolog. Csak akkor érzed magad jól egy helyen, ha abban kreatív ugródeszkát látsz. Gyakran ülsz a seprűdre és vetődsz új tájakra, és új országokba. Érdekel, hogy másik hogyan látják az életet, és szívesen osztod meg a tapasztalataidat utazás közben másokkal.

Te melyik seprűt választottad? Igaz rád a leírás?

Ezt olvastad már?


No Comments