Ezek az *ellentétes* csillagjegypárok illenek össze a legjobban

Úgy tűnik, tényleg igaz a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Vagy mégsem?

A Halak és a Szűz

A Halak nyíltan vállalja az érzéseit, míg a Szűz hajlamos elhallgatni azokat. Mivel a Halaknak megvan az a képessége, hogy segítse a Szűznek jobban kifejezni az érzelmeit, tökéletes összhangot alkotnak. A Halak hozzájárul a Szűz érzelmi stabilitásához, ő az egyik legjobb hallgató a csillagjegyek között.

A Szűz célorientált és tervező, míg a Halak kissé határozatlan, rendetlen és arra megy, amerre a szél sodorja. A Szűz képes megtanítani egy Halak jegyűt arra, hogyan valósítsa meg az álmait.

Mivel a Szűz ennyire jó tervező, kompenzálja a Halak céltalanságát, így könnyedén el tudják dönteni – leginkább a Szűz –, hogy mit akarnak, mik a közös céljaik, melyek az előnyei és a hátrányai. Azért alkotnak olyan kiváló párt, mert összhangba hozzák az érzelmi intelligenciát és a tervezést.

A Kos és a Mérleg

A Mérleg inkább békés természetű, a Kos pedig simán az arcodba mond bármit. A Mérleg képes megtanítani a Kost arra, hogy gondolkodjon, mielőtt beszélne, hiszen akár hátránya is származhat belőle. Ugyanakkor a Mérleg mindig csodálattal figyeli a Kos félelem nélküli hozzáállását az élethez.

Mindketten büszkék az ambíciójukra, a bátorságukra és arra, hogy folyton a legjobbra törekszenek. Viszont az igazságtalanságot nagyon nem szeretik. Ezért olyan jó partnerek, mert mindketten kiállnak amellett, ami helyes.

A Kos megtaníthatja a Mérlegnek, hogyan állítson fel prioritási listát – különösen akkor, amikor az élet nagy döntései előtt áll. Általában szilárd csapatot alkotnak, és idővel csodálatos szülőkké válnak.

A Bak és a Rák

A kemény munka és a szorgalom párosa. A Bak arról ismert, hogy könnyen munkamániássá válik, míg a Rák arról, hogy visszatükrözi az érzelmeket. A Bak és a Rák a csillagjegyek közül az egyik legkedveltebb pár. Mindketten értékelik az etikus munkát, a praktikusságot és az egyszerű dolgok fontosságát.

A Rák az egyetlen vízelemű jegy, amely képes megtörni a Bak érzelmi burkát, így ők az egyik legaranyosabb pár a csillagjegyek közül. A Rák mindig megvédi a Bakot, motiválja őt és mellette áll. A Bak csodálja a Rák érzelmi nyitottságát és azt, hogy biztonságos helyet tud biztosítani a számára.

A Bika és a Skorpió

A csillagjegypárok közül ők élik meg az érzéseket a legintenzívebben. Ezek ketten tökéletes példái annak, hogyan kell mélyen szeretni. Erős energiájukról ismertek, az életet „mindent vagy semmit” alapon élik és általában törhetetlenek lélekben. Hihetetlen csapatot alkotnak együtt!

A Bika kifogástalanul tud összpontosítani a munkára, szereti a kis baráti társaságokat, ahogyan a Skorpió is. A Bakhoz és a Rákhoz hasonlóan ők is odafigyelnek a munkára, hiszen a fő céljuk az, hogy a lehető legstabilabb karriert építsék ki. Mivel azonban a nap folyamán annyira elfoglaltak, hogy nem mindig van idejük egymásra, muszáj szabályozniuk és priorizálniuk a magánéletüket.

A Bika az egyetlen földelemű jegy, amely biztonságos helyet teremt a Skorpiónak, hogy kifejezhesse legmélyebb érzéseit. Mindketten keményen dolgoznak, nemcsak a karrierre, de a családra is sok figyelmet fordítanak és szenvedélyesen szeretik egymást.

Igaz rátok?

Olvasd el ezt is:

No Comments