Ne hagyd, hogy az *idő múlása* határozza meg az életedet…

A mai világ egyik hibája, hogy mindent azonnal akarunk. Semminek sem adjuk meg az időt, holott pont ebben rejlik az élet pikantériája.

Azt hiszed, el vagy késve…

Hogy amit most nem csinálsz meg, azt soha nem is fogod.

Kérlek, ne kövesd el azt a hibát, hogy továbbra is így gondolkodsz.

Remélem, nem engeded meg az embereknek, akik úgy tesznek, mintha teljes életet élnének, hogy azt éreztessék veled, a tiéd nem elég teljes. Ezért, ha most nem lépsz, akkor elkésel és végleg lemaradsz…

Remélem, nem állapodsz meg valaki olyan mellett, aki nem érdemel meg csak azért, mert az óra ketyeg. Ne engedj se a kor, se a kultúra, se a család nyomásának! A szerelem az egyetlen dolog, amit nem tudsz siettetni.

A szerelem az egyetlen dolog, amit nem tudsz erőltetni…

Remélem, sosem érzed úgy, hogy meg kell felelned bizonyos elvárásoknak az idő miatt. Még akkor sem, ha úgy tűnik, mindenki más viszont megpróbál megfelelni nekik. Remélem, nem próbálod valaki más életét, valaki más álmát élni, miközben elfeledkezel a sajátodról.

Ne hagyd, hogy a világ becsapjon…

Ne hidd, hogy a te utad jelentéktelen…

Ne hidd, hogy lemaradtál, mert nem azt csinálod, amit mindenki más…

Remélem, soha nem hagyod, hogy az idő irányítsa az életedet. És hogy mindez tönkretegye a jelenedet. Ne sürgesd életed nagy döntéseit és ne téveszd szem elől a saját fejlődésedet. Lehet, hogy te lassabban növekedsz, de ezzel nincs semmi baj!

Lehet, hogy nem vagy olyan, mint a többség…

De eredeti vagy!

Hiteles.

TE MAGAD!

Épp ezért remélem, hogy nem próbálod meg valaki más életét élni. Hogy nem próbálsz kétségbeesetten bizonyítani másoknak. Remélem a saját valóságod szerint élsz, a saját tempódat követed és bízol az isteni időzítésben.

Remélem, soha nem szégyelled, hogy különbözöl.

Ne tedd! Ne érezd magadat rosszul azért, mert más utat választottál!

Remélem, rájössz, hogy a dolgok sosem akkor történnek, amikor akarjuk, hanem akkor, amikor eljött a megfelelő idő. Add meg magadnak a lehetőséget a ragyogásra! Add meg magadnak az esélyt, hogy virágba borulhass!

Az idő ne legyen az ellenséged…

Olvasd el ezt is:

No Comments