Béreld ki Reese Witherspoon házát a Hatalmas kis hazugságok című sorozatból

Pszt! Annyit már most elárulunk, hogy nem Monterey-ben van…

Amikor 2017-ben elindult a sorozat, minden adott volt a bombasztikus sikerhez: csábító történet, sztárokkal teletűzdelt szereposztás, és – ami a design szerelemeseinek a legizgalmasabb – csodálatos kaliforniai ingatlanok.

Mit nem adna érte a legtöbb rajongó, ha csak egy napra beköltözhetne Celeste (Nicole Kidman) üvegfalú menedékébe vagy Renata (Laura Dern) gigantikus lépcsős villájába. De a legnagyobb rajongók most akár egy egész hetet is eltölthetnek Madeline, azaz Reese Witherspoon varázslatos otthonában.

A sorozatban Reese karakterének háza a Monterey-félszigetének sziklákkal csipkézett szegletében található, ám a villa valójában a Malibu partjainál fekszik. És most nagyon is kibérelhető…

…az ára pedig 4000 dollár körül van egy éjszakára. A felújított épület Malibu exkluzív részén található (naná), ahol megeshet, hogy a szerencsés bérlő minden nap más hírességgel fut össze.

Az extra nagy konyhasziget már önmagában nagyon látványos, de ami még ennél is izgalmasabb, az a fantasztikus kilátás az óceánra.

A közel 600 négyzetméteres lakótérben két különálló lakosztály található, az egyikhez kültéri kandallóval felszerelt terasz, míg a másikban jacuzzi gondoskodik a a még nagyobb kényeztetésről. A puha, meleg homokos tengerpart pedig csak néhány lépés. Tegye fel a kezét, aki nem töltene el itt egy kellemes egy (na jó, két) hetet!

forrás

No Comments