Hogyan kulcsolod imára a kezed? Mondjuk mit árul el rólad ez a mozdulat…

A testbeszéd szakértői úgy vélik, hogy az a mód, ahogyan keresztezed a imádkozás közben a kezedet és az ujjaidat, az nagyon sokat elárul az emberről. Roger Wolcott Sperry ezt egy kutatással is bebizonyította! Figyelj csak!

A Nobel-díjas tudós kutatása bebizonyította, hogy az agy két részre oszlik. Balra és jobbra – attól függően hogy az ember melyik része aktív. Ezt kivetítette arra Wolcott Sperry arra, hogy hogyan is kulcsoljuk imára a kezünket. Jönnek a részletek:

Bal hüvelykujj van felül

Ha így kulcsolod össze a kezed, akkor valószínűleg gyakorlati ember vagy. Te olyan vagy, aki sosem hoz azonnali döntést. Mielőtt következtetésre jutnál, mérlegeled az előnyöket és a hátrányokat. Nagyon nehéz megtéveszteni téged. Veleszületett tulajdonságod, hogy más emberek hazugságait megérzed.

Ezen okok miatt a barátaid, és a családtagjaid nagyon értékelnek téged, és gyakran fordulnak hozzád tanácsért. És többnyire te okos dolgokat is tanácsolsz nekik. De ez nem jelenti azt, hogy mindig komoly ember vagy. Éppen ellenkezőleg! Néha a legszomorúbb helyzetekben is képes vagy nevetni, és a furcsa humorérzéked sokszor téma a társadalmi összejöveteleken. Te egy romantikus alkat vagy, aki pontosan tudja, hogy hogyan kezelje az udvarlást. Pontosan tudod, hogy mit kell mondanod és mit nem.

Egymáshoz igazítod a hüvelykujjaidat

Te pontosan tudod, hogy az ördög a részletekben rejlik. Te egy maximalista vagy, aki azonos szintű elkötelezettséget és koncentrációt vár másoktól. A vezetői karrier természetes neked, mindig példát mutatsz másoknak. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindig figyelmes vagy, és mások szükségleteit 100%-osan észre veszed.

Mindig hallgatsz azonban mások véleményére, és megpróbálod megérteni a másikat, mielőtt döntést hoznál. Az őszinteséged néha hatástalanítja az embereket akikkel kapcsolatba kerülsz, de ez néha rossz fényt is vet rád. A kapcsolatokban is értékeled az őszinteséget, és soha nem félsz attól, hogy kimond a gondolataidat, legyen szó a szerettedről, vagy egy kollégádról.

Jobb hüvelykujj van felül

Ha valaki inkább a jobb hüvelykujját tartja bal kezén, miközben az ujjait összekulcsolja, akkor arra jellemző a magas érzelmi hányados. Te képes vagy megérteni, hogy mit érez a másik ember, még akkor is, ha megpróbálja elrejteni előled az igazi érzelmeit. Ez az egyedülálló képesség megkönnyíti számodra, hogy nyiss mások iránt.

Szeretsz a dobozon kívül gondolkozni, sok olyat észreveszel, amit más nem lát. Ez segít abban, hogy helyes döntéseket hozz, és bár a döntéseid sokáig tartanak, mert az érzelmeidre hallgatsz közben. A képességed, hogy megértsd mások mély érzelmeit kedvessé és melegszívűvé tesz téged. A kapcsolataidban megérted a partnered kimondhatatlan érzéseit is, és sosem lesz problémád azzal, hogy az érzelmeidet kifejezd.

Rád melyik a jellemző? Helyes a leírás? Tényleg ilyen ember vagy?

Jöhet egy másik teszt?

No Comments