10 dolog, amit *remélem*, hogy elhoz neked a november…

Beléptünk az ősz utolsó hónapjába. A november kezdetét vette a maga esős, hideg, szeles, nyálkás és sötét délutánjaival és estéivel. Viszont ennek a hónapnak is megvannak a maga szépségei. Ha egy kicsit borongós a te hangulatod, akkor ez a kis lista felvidít majd.

1. Remélem, hogy még lesznek napsütéses napok, amikor egy pulcsi is elég, hogy kint álljunk a teraszon, az udvaron, és kabát nélkül élvezzünk egy sétát, vagy egy túrázást.

2. Remélem, hogy lesz még alkalmad a közeli erdőben sétálni és hallani a falevelek ropogását.

3. Remélem, hogy az összes sütőtökkel kapcsolatos receptet kipróbálod még ebben a hónapban. Ha eddig nem szeretted a tököt, akkor is érdemes kísérletezni, mi bízunk benne, hogy megjön a kedved erre a nagyon is őszi étekre!

4. Remélem, hogy felhívsz egy régi barátot, aki eszedbe jutott, hogy innál vele egy finom kávét vagy forró csokit.

5. Remélem, hogy lesz lehetőséged arra, hogy egy tábortűz mellett ülj. Tekerd be magad a kedvenc takaróddal, és hagyd, hogy a füst körbevonjon. Légy közben azokkal akiket szeretsz, és beszélgessetek, nevessetek, és szeressetek.

6. Remélem, hogy bármiről is álmodsz amit év végégig szeretnél elérni, az valóra válik. Reméljük, hogy egy apró lépést sikerült már megtenned a célodig, és novemberben még sok-sok apró lépéssel közelítesz felé. Az álmok valóra válnak ebben a hónapban!

7. Reméljük, hogy sikerül pihenned is novemberben. Tudjuk, hogy a karácsonyi ütemterv, mind a munkában, mind a magánéletben eléggé feszített tempójú. De ha csak 5 percre is, de ülj le, és lélegezz mélyeket és találj 5 perc békét magadnak.

8.  Remélem, hogy időt fordítasz majd szórakoztató dolgokra is novemberben. Szánj időt a vidámságra, vagy az egész hónap elszáguld feletted!

9. Remélem, hogy már megtaláltad a tökéletes sálat idénre. Ha nem, akkor keresgéld még, mert minden ősszel kell egy tökéletes meleg sál. Mindenkinek!

10. Élvezd ki a szezon egyszerű örömeit – a napsütéses időt, a természet csodás látványát, a ködös de nyugodt reggeleket, a felmelegítő italokat, ételeket, az ősz igazi illatát – és a többi kis dolgot, ami nélkül nem múlthat el a november.

Ezt olvastad már?

No Comments