Óvd a bőröd és a környezeted egy lépésben, egy igazi prémium termékkel

Bemutatjuk a legújabb kedvencünket, a kozmetikum koncentrátumot. Mondjuk, hogy miért válts…

Greta Thunberg óta rosszul érzem magam, ha túl sok csomagolópapírral érkezik meg az internetes rendelésem, ha a kelleténél egy perccel tovább hagyom égve a villanyt és hogy nem vagyok képes lemondani a szívószálról, ha nagy ritkán étterembe látogatok.

Viszont mindig a saját kis összehajtható szatyrommal megyek bevásárolni, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, visszafogtam a ruhavásárlást, nem rendelem az ételt, hanem a saját edényeimben viszem a munkahelyemre a házi kosztot  és  úgy gondolom, nem könnyű egyik napról a másikra, azonnal elhagyni mindent, ami árt a környezetnek, de ezek az apró szokások idővel biztosan további ökobarát lépéseket fognak eredményezni az életemben.

Az Yves Rocher tusfürdő koncentrátumainak köszönhetően például változást tudtam vinni a szépségápolási, vagy talán jobban mondva a higiénia rutinomba, ugyanis több vonásában is figyelemreméltó kozmetikum.

Először is, a márka 400 ml-es, nagy tusfürdőihez képest a kis 100 ml-es flakon 50 %-kal kevesebb műanyagból készült, mint nagytestvére, ezáltal csökkent az előállítás során keletkezett üvegházhatást okozó gázok mennyisége is.

Továbbá, a megvásárlásával hozzájárulunk egy fa ültetéséhez, ami, mondanom sem kell, mennyire szuper dolog!

Mielőtt azt mondanátok, hogy mindez szép és jó, de sokkal kevesebb tusfürdőt kapunk a megszokotthoz képest, megnyugtatlak titeket, hogy ez a mennyiség pontosan megfelel egy 400 ml-es adagnak, hiszen gazdag összetétele és különleges koncentrátuma miatt egy nyomás is bőven elegendő habot termel egy tusoláshoz, emiatt pedig rendkívül gazdaságos és kihasználható, hiszen edzésekre, nyaralásokra, termálfürdőzéshez is kényelmesen magunkkal tudjuk vinni, és hónapokig kiszolgál bennünket.

Ha mindez nem volna elég,még isteni illatok közül is válogathatunk: a téli időszakra kifejezetten ajánlom a Bourbon-vanília, fűszeres, édes, melengető verziót, de a Lótusz-zsálya kombináció is nagyon vonzó, ha a tiszta, növényi illatokat részesítitek előnyben.

Azt hiszem, az Yves Rocher jelmondata nagyon is illik erre a termékre: Tisztelet a nőknek, tisztelet a bolygónknak!

ITT olvashattok róla bővebben!

No Comments