Így viselkednek az egyes csillagjegyek a szakítás után…

Eláruljuk, hogy hogyan viselkednek a csillagjegyek ebben a szituációban. Figyelj és tanulj!

Kos

Mindig energiát, örömöt és kényelmet lelsz az új dolgok kipróbálása közben, így ha összetörték a szívedet, akkor olyan dolgok kellenek neked, amelyek valóban boldogságot okoznak, és ettől élénknek érzed magad. A sziklamászástól a könyvklubig mindent kipróbálhatsz, a szakítás után őrült edzésbe kezdesz egy barátoddal, de ez a belerázódás kell neked, hogy új kalandokat találj egy új emberrel.

Bika

A majdnem kapcsolatok számodra vonzóak, mert homályosak, és pont ezért szereted ezeket. Egy különleges kihívást jelent számodra, mert te egy melegszívű, megbocsájtó és megértő ember vagy, de nehezen tudsz nemet mondani, főleg az exednek. Egy majdnem kapcsolat segít, hogy végleg elfelejtsd a régi kedvesedet. Ez a kapcsolat kiszorítja az életedből a régi dolgokat, és az új energiáidat csak azokra az emberekre fordíthatod, akiktől jobban érzed magad, és akik kitöltik az idődet. Ez egyszerre élénkítő, és felszabadító lesz számodra.

Ikrek

Mindenki el akarja mondani neked, hogy mi a legjobb módja annak, hogy túljuss a régi kapcsolatodon. Azt akarják, hogy kipróbálj bizonyos dolgokat, és viselkedj egy bizonyos módon, és persze bizonyos időre meggyógyuljon a szíved. Te ezekre az emberekre viszont jobb ha nem hallgatsz, gondoljon bárki bármit. Ha aggódsz, ha azt látják, hogy boldog vagy, akkor végül nem fognak magyarázni, és te koncentrálhatsz az új kapcsolatod kiteljesedésére.

Rák

Érzelmi és együttérző hajlamod van, és bár ezek a legjobb tulajdonságaid, de valójában megnehezítik a a szakítás lezárását. Még akkor is, ha az előző kapcsolatod nem volt igazi kapcsolat, mégis nehezen lépsz túl. Ha viszont megtörténik a lezárás, mondjuk egy hosszú beszélgetéssel néhány ital mellett, akkor tovább tudsz lépni. Amíg ez nem történik meg, és nem kapod meg a szükséges információkat, addig úgy vagy vele, hogy mindenki hagyjon békén és kész.

Oroszlán

A kreativitás és az élet iránti izgalom érzése néha kiveszik belőled, amikor kapcsolatban vagy, főleg ha ez a személy nem megfelelő számodra. Úgy érheted el egy szakítás után, hogy újra visszatalálj magadhoz, hogy visszapörgeted egy kicsit az idő kerekét. Azáltal hogy új projektbe kezdesz, munkahelyet választasz, új kreatív feladatokat vállalsz, vagy bármi olyat csinálsz, ami új energiákat okoz neked, máris visszakapod azt a személyt, aki voltál.

Szűz

Te mindig aggódsz önmagad miatt és mások iránt is. Hűséges barátként, tanácsadóként próbálsz segíteni, de minden problémát ami magad ellen irányul kritikusan fogsz fel. Mindig a többiek felett próbálsz állni, de nem hagyod, hogy neked segítsenek. Pedig egy új kapcsolat segíthet neked, hogy a problémáidon te is tudj javítani, és intelligens módon fordíts a saját életeden.

Mérleg

Általában könnyen beszélgetsz mindenkivel egy partin, ez is a része annak, aki vagy. De az is rendben van, hogy néha boldogtalannak tűnsz mások előtt, és megkérhetsz másokat, hogy segítsenek átjutni a régi kapcsolatodon. Ha elmenekültél az exedtől, akkor felszabadító érzést kéne érezned, de te inkább mélyen vagy. Ha végre távol kerülsz a régi kapcsolatodtól, akkor élvezheted a szabadságot, és szórakozhatsz olyan emberrel, aki végre törődik veled.

Skorpió

A jelenléted mindig erőteljes, figyelemre méltó és mágneses. Ám gyakran, amikor valakivel beszélgetsz úgy érezheted, hogy nyomást gyakorolsz rá, pedig te próbálsz kisebbnek, és kevésbé félelmetesnek tűnni. Amikor véget ér egy kapcsolatod, akkor boldogtalan vagy, és nehezen hagyod abba a bosszúság érzését. Inkább arra összpontosíts, hogy ismét magadra találj és működj együtt az emberekkel. Találj új barátokat, próbálj meg sikeresebb lenni a munkahelyeden és mondj igent olyan társasági eseményekre, ahol találkozhatsz új emberekkel.

Nyilas

Csak azért, mert nagyon optimista és gondtalan ember vagy, nem azt jelenti, hogy ilyennek kell mindig lenned, amikor a kapcsolatod kimerül az érzelmektől. Ahelyett, hogy a fájdalmaiddal foglalkozol, próbálj meg tenni valamit. Sétálj sokat, menj el kávézni, nézz meg egy színházi előadást valahol. Ahelyett, hogy visszatérnél a régi dolgaidhoz, érezd inkább magad újnak, és könnyebnek, hiszen nincs már senki, aki gátol abban, hogy jól érezd magad.

Bak

Amikor a kapcsolatod szétesik, akkor mindig kísértésnek tűnik számodra, hogy keserű és pesszimista legyél – ez biztonságosabbnak, logikusabbnak tűnik, mint hogy újra megsérülj egy hasonló szituációban. De ezek a mérgező gondolatok végül visszatartják a saját gyógyulásodat. Sokkal gyorsabban haladhatsz az életedben, ha megbeszéled a családod olyan tagjaival ezt az egészet, akikben megbízhatsz. Ha ezeket a gondolatokat magad mögött hagyod, akkor nagyobb és jobb dolgok jönnek az életedben.

Vízöntő

Számodra, aki mindig nyugodt, összeszedett vagy, nehéz beismerni, hogy valaki másnak ilyen erős hatása volt az érzelmeidre és a boldogságodra is. Pedig ha megadod magad egy kicsit a szomorúságnak, és beszélgetsz a barátaiddal és a családtagjaiddal, akkor a szakítás után sokkal gyorsabban fogsz túljutni és felkészültebb leszel egy új kapcsolatra.

Halak

Lehet, hogy az emberek a legjobb szándékkal próbálnak segíteni neked egy szakítás után, de azt, hogy valóban hogyan kell érezni magad, azt csak te tudhatod. A legjobb megoldás, ha kegyesen elhárítod őket, és megengeded azt, hogy magaddal foglalkozz. Ha egy ideig szomorú vagy, az is rendben van. Te leszel a legerősebb, ha rájössz, hogy nem függsz a másik embertől, és van melletted valaki akire támaszkodhatsz.

Te hogyan vészelted át a szakításaidat? s

Ezt olvastad már?

No Comments