15 motiváló idézet Keanu Reeves-től, amely téged is inspirálhat!

Hollywood egyik legnemeslelkűbb színésze soha nem okoz csalódást a rajongóinak. Számtalan nehézség ellenére megmaradt egy igazán jószívű embernek, amely mindannyiunk számára példaértékű lehet.

Íme a legfigyelemreméltóbb mondásai, amelyek lehet, hogy neked is segíthetnek, amikor életed egy nagy fordulatot vesz:

“Néha az ellenségek a legjobb tanítók, és az emberek sokat tanulhatnak a hibáikból, a pusztítás néha újjászületést jelent.”

“Nem akarok a világnak egy olyan része lenni, ahol a kedvesség gyengeség.”

“Ha reggel felébredsz és azt veszed észre, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd és nem vagy boldog, akkor változtatnod kell az életeden.”

“A létezésem nem túl nemes vagy fenséges.”

“Én vagyok Miki egér. Senki sem tudja, hogy mi rejtőzik a jelmez alatt.”

“A környezetvédelmi kérdések ott vannak mindenki fejében. Mára a kultúránk része és én megtapsolok mindenkit, aki mindent megtesz, amit csak tud,a tudatosság növelése érdekében.”

KMazur/WireImage)

“A bánat alakja változik, de soha nem ér véget. Az emberek azt hiszik, hogy idővel megszűnik és majd azt mondhatják: Vége, már jobban vagyok. De nincs igazuk.”

“Az energiát nem lehet létrehozni és lerombolni. Az energia árad, mindig valamilyen irányba, valamilyen belső, érzelmi, sprirituális irányba. És valahol hatása lesz.”

“Amikor igazán megérted, hogy mi a karma, akkor észreveszed, hogy mindenért felelős vagy az életedben. Hihetetlenül felemelő tudni azt, hogy a jövőd a te saját kezedben van.”

“A tetoválások nagyon érdekesek, ugyanakkor olyanok, mint egy maszk. A múltadat kirakod a testedre, akárcsak egy kiállítás lenne.”

“Az élet jó, ha van egy finom szendvicsed.”

“Mindig egy kicsit magányosnak éreztem magam. És gyerekkoromban sokat tettettem magam. Az volt a reakcióm arra, hogy nem érzem jól magam a bőrömben.”

“Minden álmom rémálom és mindegyik az életem.”

“Pénzen szabadságot tudsz venni, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.”

“A halandóságról egészen máshogy vélekedsz 20 évesen, és megint máshogy 50 évesen.”

“Semmi nem hal meg igazán. Az univerzum semmit nem pocsékol el, csak minden megváltozik.”

Melyik érintette meg a szívedet?

Nyitókép: Mike Cassese/Reuters

Olvasd el ezt is:

No Comments