10 film, amitől azonnal jó hangulatba kerülsz

Eleged van a nyomasztó nyálkás és esős napokból? Nyugi nekünk is! Legszívesebben a kanapén kuckóznánk és egy jó filmbe feledkeznénk. Illetve miért is ne tehetnénk meg akár ma este? Hoztunk 10 filmet, ami azonnal jobb kedvre derít legyen bármilyen zord is hangulatod!

Elvált nők klubja (1996)

Bette Midler, Goldie Hawn és Diane Keaton hármasa garantálja a nevetést és az önfeledt perceket. Az Elvált nők klubja egy igazi klasszikus, amiben három elvált nőt hoz újra össze az élet. Mikor újra találkoznak kiderül, hogy mindegyiküket anyagilag is csúnyán rászedték, így bosszút esküsznek az ex-férjeik ellen.

Szerelemre hangszerelve (2013)

Ha szereted a zenés filmeket, akkor ez lesz az új kedvenced! A Szerelemre hangolva főszereplője Greta (akit Keira Knightley alakít). Greta és pasija Dave (Adam Levine a Maroon5 szexis frontembere) már több éve együtt járnak és közös dalaik is vannak. Ám amikor Dave befut gyorsan elfelejteni a lányt, akit felkarol egy levitézlett lemezkiadó vezetője, akit Mark Ruffalo alakít. A nyári fülledt New York utcáin játszódó film visszaidézi egy kicsit a nyarat is, tökéletes dalok vannak benne, úgyhogy ideje megnézned!

Hétmérföldes szerelem (2010)

Erin és Garret egy bárban ismerkednek meg, és rögtön összejönnek. Sajnos azonban közéjük áll jó már ezer mérföld, mert Garret New Yorkban dolgozik, Erin pedig San Franciscoból próbálja fenntartani a kapcsolatot. Ha voltál már távkapcsolatban, akkor ezt a filmet értékelni fogod!

Szakíts, ha bírsz (2006)

Az egyik legzseniálisabb film, ami egy szakításról és az után következő háborúról szól. Brooke (Jennifer Aniston), biztos abban, hogy éretlen barátja, Garry (Vince Vaugh) nem értékeli őt. A nő úgy dönt, hogy szakít vele, de azzal nem számol, hogy még együtt élnek és így egyikőjüknek sincs könnyű dolga a másikkal.

Zene és szöveg (2007)

Egy újabb zenés film a listán, ami szintén sok vidám percet szerezhet. A garantált nevetést Hugh Grant adja, aki egy levitézlett popsztárt alakít, akinek takarítónője igazi tehetség a dalszerzésben. Amikor Alexet felkérik az aktuális tinisztár slágerének megírására, Sophie segít neki és közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Én, a Nő és plusz egy fő (2006)

Carl és Molly úgy döntenek, hogy kapcsolatukat hivatalosvá teszik. Minden szuper a kapcsolatukban, ám betoppan az életükbe Carl haverja
Dupree, aki nem tud hová menni. A pár kanapéján próbálja meghúzni magát, ám ebből sok-sok bonyodalom kerekedik, ami próbára teszi a szerelmesek kapcsolatát is.

Végállomás: esküvő (2018)

Frank és Lindsey meghívót kapnak ugyanarra az esküvőre. A magabiztos agglegény és szintén egyedülálló Lindsey nem kedveli egymást, de a Sors közelebb hozza őket egymáshoz. Ha szeretnéd Keanau Reevest egy romantikus történetben látni, akkor ezt a filmet meg kell nézned!

Újra otthon (2017)

A 40 éves Alice (Reese Witherspoon) egyedül él, elvált nő és 2 lányt nevel. A nő 3 fiatal sráccal találkozik, és segít nekik azzal, hogy befogadja őket az üresen álló kis házba a telkén. Az egyik fiúval közelebbi kapcsolatba is kerül, de a kapcsolatukat nem nézi mindenki jó szemmel… Persze felbukkan az ex-férj is, aki rendesen összezavarja a dolgokat.

Ahol a szivárvány véget ér (2014)

Cecelia Ahern híres romantikus regényéből készült film tele van szerelemmel. A film két főszereplője Rosie és Alex, akik már 5 éves koruk óta a legjobb barátok. Mindenki azt hiszi ők ketten együtt lesznek, ám a kamaszok önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?

Vakáció Mr. Darcyval (2013)

Jane harmincas, magányos, látszólag teljesen átlagos életet élő fiatal nő. Van azonban egy nagy titka, megszállottan rajong Jane Austen Büszkeség és balítélet című regényéért. Egészen pontosan annak hőséért, Mr. Darcyért. Mindez tönkreteszi a szerelmi életét, lévén minden férfit hozzá mér. Jane úgy dönt, hogy elutazik az angol üdülőhelyre, a Jane Austen-őrült nők Mekkájába, ahol találkozik úriemberével, aki valóságosabb, mint gondolta volna. Ha szereted Jane Austen világát, és a szerelmet akkor ez a film telitalálat lesz!

Neked mik azok a filmek, amitől instant jó kedved lesz? Kommentben írd meg nekünk!


No Comments