11 ok, hogy miért Chris Hemsworth a legjobb pasi Hollywoodban…

Chris Hemsworth a Marvel filmek Thorjaként nyújtott alakításával mindig elbűvöli a nézőket, és már nem egyszer nevezték a bolygó legszexisebb élő férfijának. De van még itt sok minden, amely miatt nem lehet nem imádni.

1. Mert romantikus.

Feleségével először telefonon “találkoztak” egymással egy ügynök közreműködésével, majd három hónappal később, 2010-ben már megkongatták az esküvői harangokat. Mi sem mutatja jobban, hogy egy javíthatatlan romantikussal van dolgunk, mint hogy egyik alkalommal azzal lepte meg feleségét, hogy elutaztak kedvenc nyaralóhelyére, Whiteheaven Beachre, amely kizárólag csónakkal vagy helikopterrel közelíthető meg. Természetesen az üveg pezsgő sem hiányzott a meglepetésből.

2. Mert olyan könnyed a személyisége.

Elbűvölő sármja és kiemelkedő humorérzéke van. Az NBC csatorna egyik szombat esti műsorában például olyan táncot adott elő, hogy az egész közönség gurult a nevetéstől. Egy másik tévéshow-ban pedig a műsorvezetővel játék vízágyú csatát vívott. Egyszóval tudja hogyan élvezze ki az élet minden pillanatát.

3. Mert olyan hipnotikusan tud nézni.

Szinte mérget vehetünk rá, hogy a görög isteneket megszégyenítő tekintetével bármelyikünknek elgyengülne a térde, ha egyszer szemtől szembe állnánk vele. Nem csoda, hogy a People magazin 2014-ben a világ legszexisebb élő férfijának választotta. Ám amikor megkérdezték, hogy ő mit tart szexinek, azt felelte: “a feleségemet”.

4. Mert arany szíve van.

Szociális munkás édesapja mellett felnőve nagyon érzékeny a gyermekeket érintő ügyekre. Testvérével 10 éve támogatnak egy ausztrál gyermekjogi szervezetet, amely a traumatizált és bántalmazott gyermekekért dolgozik.

5. Mert ha létezik tökéletes férj, akkor ő az.

Babusgatja a gyermekeit, vásárolni megy velük, meglepetés piknikre viszi a feleségét… És nem csak a feleségével remek a viszonya, de a szüleivel és a testvéreivel is.

6. …és tökéletes apa is.

Bármelyik róla és családjáról készült fotót is nézzük, mindegyikről látszik, hogy mennyire odavan a gyermekeiért és ha kell, megvédi őket bármitől. Ugyan Hollywood egyik legjobban fizetett sztárja, a csillogás egyáltalán nem érdekli, inkább egy csendes és visszafogott helyen élnek teljesen hétköznapi életet.

7. …és ő a tökéletes barát is.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a családi kapcsolatai működnek tökéletesen, de a barátik is. Matt Damon-hoz és Tom Hiddleston-hoz fűződő legendás barátságáról nem egyszer cikkeznek az amerikai újságok.

8. Mert két lábbal áll a földön.

Többször látni, ahogy teljesen természetes beszélget és fényképezkedik a rajongóival. Lánya iskolájában rendszeresen részt vesz a családi programokon, egyszer még a Dad Race nevű versenyt is megnyerték.

9. Mert rendíthetetlenül kiáll a női jogok és a környezet védelme mellett.

Harsány szószólója a környzetet védelmének és elkötelezett védelmezője az óceánoknak. Lelkes szörfösként azt mondja, hogy “szeretném inspirálni az embereket, hogy megoldást találjunk az óceánok és a vizek védelmére, hogy a következő generációk is úgy tudják élvezni, mint mi most.”

10. Mert imádja az állatokat.

Ausztráliában felnőve gyermekkora egybeforrt a természettel és emlékeiben nem csak az aranyos kis háziállatok, de krokodilok és bivalyok is szerepelnek, így hát természetes számára, hogy minden állatot szeret.

11. Végül, de nem utolsó sorban, mert ő Thor!

…aki megmenti a Földet a veszélyes gazemberektől és a gonosz idegenktől, miközben tekinetévek minden nőnemű lényt elbűvöl.

Thor/Ragnarok/Marvel Studios

Ugye nem is kell ennél többet mondanunk?

Persze más férfiaknak is van helye a szívünkben:

No Comments