A *csillagjegyed* megmondja, hogy miért lesz idén emlékezetes az ünnepi szezon

Te is várod már az idei karácsonyi szezont? Van valami, amit szeretnél idén valóra váltani? A horoszkóp megmondja, hogy miért lesz emlékezetes az idei ünnep az egyes csillagjegyek számára.

Kos

Idén igent mondasz a családi rendezvénynek és a barátokkal való találkozásoknak, ám mégis úgy érzed, hogy bizonyos emberek, mintha csak fokoznák a stresszt benned.

Bika

Magányosan érezheted magad idén karácsonykor. Viszont az élet megadhatja neked azt, hogy valaki megcsókol egy fagyöngy alatt.

Ikrek

Megengedheted idén magadnak, hogy kicsit stresszesebb legyél, mint máskor. Az idei ünnepi szezon inkább elsöprő lesz számodra, mint vidám.

Rák

Idén végre teljesül az az álmod, hogy drága ajándékra költesz magaddal kapcsolatban. Megérdemled, úgyhogy tedd is ezt!

Oroszlán

Idén az ünnepekkor engedd meg magadnak, hogy csalj a diétádban. Egy kicsit most inkább magaddal foglalkozz, mint a súlyoddal!

Szűz

Most lehetőséged van egy kis megtakarítás megszerzésére. Idén a szeretteidnek kézzel készített ajándékokat adj, ahelyett, hogy egy vagyont költenél drága ajándékokra.

Mérleg

Hagyd a fenébe a túl a régi hagyományokat, mert túl sok rossz emléket hoznak vissza.

Skorpió

Engedd meg magadnak idén, hogy hiányozzanak olyan szeretteid, akik már nincsenek veled – vagy akár az exeid is, akik már túlléptek rajtad. Ez a karácsony most neked a nosztaligáról fog szólni.

Nyilas

Idén az ünnepi időszak csupa izgalom lesz számodra. Újra gyerek vagy és teljes szívedből elragad az ünnep mindig momentuma. Ne légy ez miatt zavarban!

Bak

Sajnos az idei ünnep az idegeskedésről szól most. Ez nem tesz neked jót, de csak mosolyogj rajta, és ne feszülj be jobban rajta.

Vízöntő

Szünetet tarthatsz a munkádban, és idén megengedheted, hogy lassíts az ünnepekkor. Egy változás is elindulhat ezáltal, ami csak jövőre derül ki igazán…

Halak

Idén végre a saját karácsonyi hagyományaid szerint cselekedhetsz, és ez nagyon felvillanyoz.

Ezt olvastad már?

No Comments