Judit kipróbálta: Arcápolási rutinom – 40+ és érzékeny bőr…

Nem könnyű nekem arckrémet vásárolni. És bevallom, vannak időszakok, amikor hagyom az egészet a fenébe, mert úgysincs olyan, ami jó lenne. Tényleg jó.

Aki ismer tudja, hogy kozmetikumokban nem ismerek kompromisszumot. Ha tehetem magyar gyártótól vásárolok, fontos, hogy zöld és valamennyire natúr legyen, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy van egy olyan tulajdonságom, hogy ha nem iszom eleget, délután négyre elszürkülök.

A bőröm kiszárad, fénytelen lesz. (Igen, most felállok és hozok egy pohár vizet a kávém mellé de rögvest. #notetomyself.)

Ha megfúj a szél, azonnal kipirosodik, kiszárad, viszket, húzódik – ellenben reggelre olajos, zsíros bőrrel ébredek.

Ehhez jönnek még a ráncok és a karikák, függően attól, hogy milyen a napom, hetem…

Tapasztalt Goodstuff olvasók jól tudják, hogy nálunk minden beérkező kozmetikum tesztelésre kerül, most sem történt ez másként, Scwarz Barbi kielemezte a problémámat és két dologgal lepett meg: egy Olive&Oliva Care arckrémmel, és egy Zöld szérummal.

Csak azért nem voltam szkeptikus, mert nagyjából a nulladik kilométerkőtől figyelem és szeretem Barbara termékeit, mindent szeretek, ami kikerül a keze alól, de bevallom az arckrémet még nem próbáltam.

Most viszont igen, és ez az egyik legjobb dolog, ami kozmetikum fronton történt velem ebben az évben!

A szérum vékony rétege olyan védőhálót von a bőrömre, hogy semmilyen szél nem árt neki (pedig rendszeresen sétálok a tóparton) a Care krém pedig nagyon jó bázisú, szinte azonnal felszívódik, és még órákkal később is hidratált, puha és selymes a bőröm.

Bevallom én stresszesebb napokon éjszakára is felkenem, és reggel nincs zsírosodás!

Alapos teszt után bátran mondom: ez a két termék tökéletesen beilleszthető a napi rutinba, szuper téli kezelés, ajánlom harminc, de negyven pluszosoknak is!

A krémet ITT keresd!

A szérumot ITT keresd!

No Comments