Ennek a 6 csillagjegypárnak a legmélyebb a kapcsolata

Vannak barátságok és szerelmek, amelyek nem tartanak soká, ám mások viszont egy életre szólnak. Ezek olyan mélyek és szeretettel telik, hogy semmi sem tudja szétszakítani őket.

Mérleg és Skorpió

A Mérleg és a Skorpió csodálatos barátokká és partnerekké válhatnak egymás számára. A Mérleg átveszi a tanácsadó szerepét, amit a Skorpió elfogad. Titokban mindketten heves természetűek, mégis erős szimbiózisban vannak.

Persze ez első látásra hihetetlennek tűnhet, hiszen mindkettőjük érdeklődési köre és személyisége eltérő. Ám amikor ez a két csillagjegy jelentős időt tölt együtt, rájön, hogy van közöttük egy leírhatatlan kötelék, amelyet még sosem tapasztaltak.

Halak és Rák

A Halak és a Rák a csillagjegyek közül a legérzékenyebb, ezért nagyon jól megértik egymást. Együtt elvannak a saját furcsa kis világukban, és boldogok attól a tudattól, hogy megértésre találtak. A vonzás köztük tagadhatatlan.

Kiegészítik egymást, egyensúlyozzák a másik mély érzéseit. A Rák puhatolózóbb és földhöz ragadtabb, a Halak pedig intuitív és kreatív. Könnyen megértik egymást és rengeteg közös érdeklődési körük van.

Nyilas és Kos

Ha a Nyilas és a Kos együtt vannak, akkor a kaland elkerülhetetlen. Ezek ketten szeretnek megosztani egymással minden furcsa tényt az univerzumról, illetve kirándulásokat tervezni is. Intellektuális lélektársak, önálló gondolkodók, függetlenek és erős akaratúak.

De a helyzet az, hogy mindketten csodálják ezt a tulajdonságot, ezt a minőséget a másik emberben. Ha jelenleg egy párt alkotnak, akkor kétségtelenül a legjobb barátok voltak korábban.

Ikrek és Vízöntő

Az Ikrek és a Vízintő kiegyensúlyozzák egymás szélsőséges személyiségjegyeit. Míg az Ikrek határozatlan és szétszórt, addig a Vízöntő határozott és összeszedett. Tényleg szükségük van egymásra a céljaik eléréséhez: az Ikrek megvilágítja a lehetőségeket, a Vízöntő pedig kijelöli az irányt.

Ez a partnerség azért működik olyan jól, mert a felszín alatt mindkét csillagjegyet hasonló célok mozgatják. Szükségük van arra, hogy támaszkodhassanak egymásra és csodás dolgokat hozhassanak létre.

Szűz és Bika

A Szűz és a Bika egyensúlyba hozzák egymás idealista vágyait. Csodálatos barátokká és üzleti partnerekké válhatnak. A Szüzet inspirálja a Bika magabiztossága és kifejezetten nagyszerű ízlése.

Gyakran segít a Bikának, hogy jól érezze magát, és hogy sose tévessze szem elől, mi az igazán fontos az életben.

Rák és Mérleg

A Rák és a Mérleg valódi lélektársak. Ha a Mérlegnek szüksége van, a Rák örömmel ad. Ha a Mérleget az érzelmei irányítják, a Rák az eszére hallgat. Tökéletes legjobb barátok, hiszen mindketten mélyérzésűek.

Ha egymásba szeretnek, hamar összeházasodnak. A Rák vágyik a letelepedésre, a Mérleg pedig megadja neki. Nem pazarolják az időt, azonnal belevágnak.

Olvasd el ezt is:

No Comments