Ha az ünnepek alatt ezt a 9 dolgot megteszi, akkor ő a te embered

Vannak egyértelmű jelei annak, ha fontos vagy a másiknak…

Időt tölt a családoddal…reklamálás nélkül.

Ha valaki fontos az embernek, akkor gondoskodik róla. Ezért soha nem nyafog, ha meg kell látogatni a szüleidet vagy a rokonságot. Azt szeretné, hogy boldog legyél, mert a mosolyod az, amit a legjobban szeret látni. Persze ugyanez fordítva is érvényes: ő is meghív a családjához, mert azt szeretné, ha te is a része lehetnél.

Sokat gondolkozik azon, hogy mivel lephetne meg téged.

Nem gyertyában és képeslapban gondolkozik, hanem amolyan szentimentális ajándékokban, és próbálja kitalálni, hogy minek örülnél a legjobban. Olyan meglepetésben gondolkozik, amelyből azt láthatod, hogy figyel rád.

Tiszteli az ünnepi szokásaidat.

Lehet, hogy egyébként nincs oda az ünnepekért, de az fontos neki, hogy kövesse azokat a hagyományokat, amelyeket gyerekkorod óta végig kísérik az életedet. Feldíszíti veled a fát, felkutatja veled a város legszebb égősorát, elmegy veled korcsolyázni és tuladojdonképpen megtesz bármit, ami számodra fontos, hogy az ünnep idén is különleges legyen.

Megbecsül.

Akár ajándékot adsz neki, akár egy illatos süteményt sütsz, nem veszi természetesnek, hanem azt gondolja, hogy mennyire szerencsés, mert TE vagy neki. Soha nem tesz úgy, hogy elhanyagoltnak érezd magad és nem engedi, hogy úgy érezd, nem méltányol eléggé.

Segít a konyhában.

Nem engedi, hogy minden csak a te nyakadba szakadjon. Ha szükséged van rá, ott van és készen áll, hogy segítsen a krumplipucolásban, a főzésben, a mosogatásban vagy az ajándékcsomagolásban. Mert nem szeretné, hogy túlterheld magad és ne tudd kiélvezni az ünnep minden pillanatát.

Szeretné, ha mindenhová elkísérnéd.

Akár a barátaihoz egy karácsonyi morzsapartira vagy a munkahelyi buliba, mert szeretné, ha mindig ott lennél az oldalán. Mert nélküled semmi nem olyan jó.

Segít a dekorálásban.

Nem akarja sűrű elnézések közepette kivonni magát, ha megkéred, hogy díszítsétek fel a házat. Sőt… boldog, hogy közreműködhet. Ha megkéred, felmászik a létrára, méretre szabja a fenyőfa szárát… és segít mindenben, hogy teljes legyen a karácsonyi hangulat.

Minőségi időt tölt veled.

Akár a kanapén összebújva megnéz veled egy karácsonyi filmet, akár együtt megsüttök és felépítetek egy egész mézeskalács falut…mindegy is, mert az a fontos neki, hogy sok közös élményetek legyen.

Gondoskodik róla, hogy ez az időszak legyen az év fénypontja.

Lehet, hogy feszült leszel az ajándékvásárlások miatt vagy azon idegeskedsz majd, hogy mi lesz, ha együtt lesz a család vagy, hogy mit kellene még idén befejezni. Egy biztos, ő ott lesz melletted, hogy segítsen pihenni és kikapcsolódni. Miatta lesz az ünnep különleges. Mert vele nincs lehetetlen.

Olvasd el ezt is:

No Comments