Neked is extrém száraz a bőröd télen? Mutatjuk, mi a megoldás!

Meglepően sokan küzdenek a téli időben bőrszárazsággal és nem csupán azok, akik kültéri fizikai munkát végeznek, hanem olyanok is, akik fűtött irodában dolgoznak, a konyhán folyamatosan vízzel érintkeznek, vagy olyanok, akik épp hogy csak kidugták az orrukat a hidegben néhány méter erejéig.

Ha hajlamos vagy rá, teljesen mindegy, milyen környezet vesz körül (persze vannak erősítő tényezők), erősen kiszáradhat az ajkad, a kézfejed, vagy az arcod, ami akár vérzéssel járó felrepedezéssel is járhat. Ez se nem túl kellemes, se nem túl szép látvány, így mindenképp érdemes orvosolni a helyzetet. De mit válassz, ha már minden népszerű hidratálót kipróbáltál?

A Herbioticum svájci receptúra alapján készített, természetes gyógynövényekből álló krémeit már sokszor dicsértük nektek, most is tőlük szeretnénk ajánlani két kozmetikumot. Mert bizony nem mindegy, hogy egy száraz, vérző felületre olyan testápolót használsz, amelyben esetleg tovább szárító alkohol, vagy a levegő útját eltömítő parabén is van, vagy pedig egy olyan kenőcsöt választasz, amellyel kapcsolatosan már kiskorod óta tudod, milyen jót tesz az irritált, kipirosodott bőrnek az aloe vera és a fekete nadálytő, vagy épp milyen sokoldalú gyógyír a méz.

Többek között ezekkel az alapanyagokkal találkozhatsz, ha a Herbioticum krémeit használod, de ennél sokkal többről szólnak a készítményeik.

Ha már tényleg nagyon durva, fájdalommal járó, látványos kiszáradásig jutottál, mindenképp a Sheavarázs gránátalmás krémet ajánljuk, amely elérhető nagy, 250 ml-es tégelyben, de 75 ml-es, táskabarát tubusban is, így bárhol bármikor magaddal tudod vinni és elő tudod venni, hogy a gazdag krémmel bevond a problémás területeket. Ha tudod, hogy a hideg kiváltja az ekcémádat és emiatt szárad ki nagyon a bőröd, akkor sincs baj, ez a krém erre is megoldást kínál, rendszeres használatával kezelhetővé válnak a tünetek.

Kevésbé száraz bőrre, mondhatni egy általános téli testápolónak, vagy csak megelőzésképp pedig jó választás a márka egyik legújabb terméke, a Vitaminos krém, amely A-, C-, és E-vitaminnal ápolja a bőrt, mellette természetesen jó néhány gyógynövény kivonatával. Ezt a terméket nem csupán a száraz területekre, de terhességi csíkok, műtéti hegek és egyéb sérülések eltüntetésére is ajánljuk.

Gazdaságos, hatékony és a természet erejét hasznosítja. Bízd magad a Herbioticumra!

No Comments