10 saját készítésű karácsonyi dísz, amely téged is inspirálni fog

Mielőtt előbányászod a karácsonyi díszeket, mi lenne, ha idén te is készítenél néhányat? Nem csak a fára tökéletesek, de ajándékba is adhatod őket, arról nem is beszélve, hogy egy remek közös élmény a gyerekekkel vagy akár a barátokkal.

Bármelyiket el tudod készíteni, meglátod nagyon ügyes vagy!

Fotó dísz:

A világ egyik legegyszerűbb karácsonyfa dísze készülhet fotókból. Lehet tematikus, lehet össze-vissza, ami neked tetszik, csak egy szalag a hátuljára és kész!

Textillel borított fenyő:

Ebben a díszben az a legszebb, hogy végtelen a variációk száma, mert bármilyen mintájú anyagot ráragaszthatsz egy vastag kartonból kivágott fenyő alapra.

Retró papírdísz:

Szuper egyszerű ezeknek a gyerekkorunkat idéző díszeknek az elkészítése, és legalább annyira látványosak a karácsonyfán is. Itt találsz segítséget.

Márvány dísz:


Ha te is követed a legújabb divatot a Pinteresten, akkor biztosak vagyunk benne, hogy legalább annyira lázba hoz ez a márványhatású karácsonyfa dísz, mint minket. Nagyon eredetiek és bár elsőre nem gondoltuk volna, de tényleg egyszerűen elkészíthetők egy sötét szombat délutánon. Szinte nem is kell más hozzá, csak egy fehér dísz és némi körömlakk, de itt megtalálod részletesen.

Gyerek művészeti alkotások:

Az egyik legcukibb dísz, amit el tudunk képzelni. Vastag karton és egy kis festék kell hozzá. Ne felejtsétek el ráírni a dátumot, később nagyon klassz lesz elővenni.

Toboz bagoly:

Ragasztópisztoly, filc anyag, zsenilia drót, egy remek kis toboz és máris kész ez a helyes bagoly úr, aki biztosan elégedetten üldögél majd a karácsonyfán.

Kávésbögre filcből

A filc a világ legyik legcsodásabb dolga és szerintem nagyjából bármit lehet készíteni belőle. Ehhez a jópofa kávésbögréhez sem kell túl sok tudomány és mégis nagyon menő.

Puha fonal csillagok:

Bonyolultnak néznek ki, pedig még egy ovis is el tudja készíteni. Például így.

Édes dallamok:

Vágd ki a kedvenc karácsonyi dalod kottáját és ragaszd rá egy kartonra. Ennyire egyszerű.

Színes filc karácsonyfák:

A végére is egy filc dísz, amely akár ajándékba vagy ajándékkísérőnek is bevállhat.

Neked melyik a kedvenced?

forrás:

No Comments