Erre számítasz 2020-ban, legalábbis a csillagjegyed szerint

Mindegyik csillagjegy nagy elvárásokkal néz az új év felé. Íme a céljaik:

Kos

Nagyon bizakodva tekintesz az új év elé és alig várod, hogy újra teljes gőzzel tudj a karrier céljaidra összpontosítani, és még több időt és energiát fektess abba, amit szenvedélyesen szeretsz.

Bika

Arra számítasz, hogy legyőzöd a bizonytalan énedet és megtanulod még jobban szeretni magadat.

Ikrek

Reménykedsz benne, hogy rendszerezni fogod a téged körülvevő fizikai teret, és egyúttal rendet teszel és kiselejtezed a mentális teredet is.

Rák

Arra számítasz, hogy a következő évben végre kevesebbet eszel és megtanulod, hogyan tudsz kikapcsolódni.

Oroszlán

Reményeid szerint 2020-ban leszámolsz azzal a rossz szokásoddal, hogy nem a jó emberekben bízol meg, és adsz nekik egy második esélyt.

Szűz

Nagyon bízol benne, hogy jövőre megtalálod az egyensúlyt a munka és a magánéleted között és több időt tudsz együtt tölteni a családoddal és a barátaiddal.

Mérleg

Arra számítasz, hogy végre kezelni tudod a problémáidat és el tudsz kezdeni dolgozni a megoldásokon ahelyett, hogy csak kategórizálnád azokat.

Skorpió

Bízol benne, hogy a következő évben sikerül visszaterelned az étkezésedet az egészséges mederbe és végre többet tudsz majd törődni az egészségeddel.

Nyilas

Nagyon reméled, hogy 2020-ban sikerül a baráti körödet egy kicsit leszűkíteni, mert nem akarsz több drámát és mérgező embereket az életedbe.

Bak

Bízol benne, hogy azzal a bizonyos valakivel sikerül még jobban elmélyíteni a kapcsolatodat.

Vízöntő

Több utazásra számítasz, mert szükséged van az új élményekre és szeretnél minél több emberrel kapcsolatba kerülni.

Halak

Arra számítasz, hogy több időt töltesz majd egyedül, annak érdekében, hogy hatékonyan tudj működni és a saját ritmusodban tudj dolgozni. Így tisztábban látod majd, hogy mit szeretnél és közelebb kerülsz a céljaidhoz is.

Nézd meg ezt is:

No Comments