Az 5 legjobb *self-care* kozmetikum decemberre

A decemberrel együtt beköszöntött az igazi téli hideg is, a közelgő év vége miatt pedig mindenki egy kicsit nyúzottabbnak, megviseltebbnek tűnik a szokásosnál. Ha nem szeretnéd, hogy meglátszódjanak a bőrödön a szél, a hideg és a fáradtság jelei, az alábbi öt kozmetikumot érdemes lehet beszerezned!

Marina Miracle Herbal Face Oil

Vigyél fel éjszakára néhány cseppet ebből a gazdag olajból és reggelre megújul a bőröd! Kiegyensúlyozza a kombinált bőrtípust, lelohasztja az irritációt, feltölti a száraz területeket, sőt, még az ekcéma ellen is felveszi a harcot. Ez tényleg Marina csodája!

Natics Hydra Pure 2 % koffein booster

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk decemberben minden jöhet, amiben van kávé…Ebben a Natics szérumban egészen pontosan koffein van, ami csodálatosan eltünteti a sötét karikákat és táskákat a szem alól ás újra ragyogóvá, élettel telivé varázsolja a bőrt.

Blanche C-vitaminos arckrém

A másik nagy kedvencünk ebben az időszakban a C-vitamin, ami hámlasztó tulajdonsága révén jól kordában tartja a száraz területeket, ráadásul ez a szuper praktikus, airless tégelyben rejlő krém kellően hidratál és még a csúnya ráncok ellen is felveszi a harcot.

Yamuna Fahéjas szilva kézkrém

Nem lenne teljes ez a lista egy “karácsonyillatú”, kényeztető kozmetikum nélkül, ebben az időszakban pedig isteni illatokat lehet találni a Yamunánál. Mi most a fahéj-szilva kombinációra voksoltunk, amit bármelyik táskádban magaddal vihetsz, hogy egy szippantással feltöltődj az ünnepi illattal, egy borsónyi mennyiség pedig már helyre is állítja a száraz kézfejeket.

Herbioticum Fekete nadálytő krém

Ez egy igazi univerzális kis csoda: válaszd a táskabarát tubust, vidd magaddal mindenhova, hogy bármikor hasznosíthasd, legyen szó száraz bőrterületekről, kisebb horzsolásokról, magnézium hiány okozta lila foltokról, ez a krém mindenre gyógyír!

No Comments