Mit vegyél egy göndör hajú lánynak Karácsonyra?

Mióta világ a világ, a göndör hajú lányok egyeneset szeretnének, az egyenes hajú hölgyek pedig bongyor fürtöket. De csak mert utóbbiak nem tudják, mennyi gonddal jár egy igazán göndör hajzuhatag mindennapi ápolása. Ha te is szeretnéd megkönnyíteni egy göndör barátnőd, csalátagod életét, mutatjuk, mivel lepd meg Karácsonykor!

Lush Trichomania sampon

A szilárd samponok egyre népszerűbbek, mert csomagolásmentes termékek, szappanformájuknak köszönhetően jól kézre állnak és kevés mennyiség is erősen habzik belőlük. Ez a Lush darab kifejezetten göndör hajra lett tervezve, hiszen nekik már a hajmosás első lépésénél is fontos szempont, hogy egy sampon ne csupán tisztítson, de hidratálja is a tincseket.

Ziaja kasmír és amaránt olaj szérum

Hajszárítás előtt érdemes nekik egy ápoló szérumot bevetni, ami kezeli a töredezett hajvégeket és megkönnyíti a kifésülhetőséget. Az értékes olajok fényes, puha tapintást és simságot eredményeznek.

Tangle Teezer Compact Styler

Bár ők szinte sosem fésülik ki szárazon a hajukat, nedvesen, még hajszárítás előtt nekik is el kell tüntetniük a gubancokat. Rengeteg Tangle Teezer található a piacon, amelyek nem húzzák a hajat és nagyban megkönnyítik a műveletet, mi biztosan a kompakt változatot választanánk, hiszen ezt mindenhová magával tudja vinni az ember.

Philips Drycare hajszárító

Ha pedig már a hajszárításnál tartunk (amit mi kifejezetten gyűlölünk), van egy szuper kis gép, ami alacsony hőfokon is nagyban lerövidíti ezt a hosszadalmas folyamatot, miközben az ionos ápolás óvja a károsodástól a hajszálakat.

Remington Shine Therapy hajvasaló

Ha a te göndör hajú ismerősöd is gyakran vasalja a haját, válassz neki egy olyan darabot, ami egy hőre aktiválódó, védő marokkói argánolajat tartalmazó kondicionálót oszlat el a hajszálakon, így nem csak egyenesít, de ápol is.

No Comments