Ha nem ő az első számodra, kérlek, inkább hagyd elmenni…

Fontos ő neked? Szereted annyira, hogy mindig ő legyen számodra az első? Ha nem, akkor inkább hagyd elmenni. Ne okozz neki fájdalmat!

Ha számodra nem ő az első, akkor ne pazarold az idejét. Ne bánj vele úgy, mintha a második hely is épp elég lenne.

Ne üldözd, ha nem akarsz vele lenni. Ne játssz vele csak azért, mert akit te szeretsz, nem szeret viszont vagy épp elhagytak.

Ha nem ő a legfontosabb számodra, akkor ne tedd fel a személyes kérdéseidet.

Ne hagyd, hogy kitárja a szívét és a múltjáról, a gyermekkoráról vagy a félelmeiről beszéljen. Ne hagyd, hogy a kezedbe adja a lelkét, ha nem fogsz tudni vigyázni rá.

Ha nem szereted eléggé, akkor ne nézz a szemébe és ne suttogj édes dolgokat a fülébe. Ne mondd el neki a titkaidat és ne beszélgess vele órákig. Ne ébreszd fel a szeretetét, ha nem vagy hajlandó viszontszeretni.

Ne áltasd őt…

Kérlek, ne tedd ezt vele!

Ha nem ő a legfontosabb személy az életedben, akkor ne akadályozd abban, hogy megtalálja a Nagy Ő-jét. Ne viselkedj úgy, mintha féltékeny vagy elkötelezett lennél, amikor tudod, hogy csak az ürességet akarod kitölteni vele.

Ne hazudj neki! Ne bánj vele úgy, mint egy bolonddal, ne csapd be se őt, se magadat! Hagyd elmenni, ha nem szereted. Egyszerűen hagyd békén és ne keresd! Ez még mindig jobb döntés, mint csak félig szeretni.

Ő az a fajta lány, aki az utolsó lélegzetéig is szeretni akar. Valaki, aki hisz a tündérmesékben, és abban, hogy az első szerelme mellett öregedhet meg. Olyan lágy, aki szerelmes dalokat küld neked, szívhez szóló üzeneteket ír és minden pillanatban rád gondol. Ő egy olyan lány, aki a csillagokat is lehozná érted.

Nem teheted meg vele, hogy áltatod. Nem kérheted tőle, hogy nyomja el a szerelmét. Nem kérheted tőle, hogy megelégedjen a második hellyel. Egyszerűen engedd el és hagyd, hogy megtalálja végre az igaz szerelmet.

Azt a férfit, akinek ő lesz az első.

Olvasd el ezt is:

No Comments