12 dolog, amit imádunk az ünnepi vakációban a szüleinknél

Alig vártuk, hogy végre elérkezzen az év vége, és kipihenjük az egész éves hajtást. Ha te is a pizsamában a szüleidnél fetrengős ünnepet tervezel, akkor a következő mondatok ismerősek lesznek!

Az ünnepi vakáció olyan, mint egy nyaralás, de itt legalább ingyenes a szállás.

Végre rájössz, hogy senki sem szeret téged annyira, mint a szüleid kutyája.

Engedd el azt a tényt, hogy idén sem sikerült túlszárnyalnod a szüleid karácsonyi vacsoráját. A tiéd legalább olyan finom volt még akkor is, ha odaégetted, mert te is nagy szeretettel készítetted.

A testvéreid ruháinak kölcsönbevétele azt jelenti, hogy néhány napig megháromszorozódik a gardróbod. Éljenek az ingyen cuccok!

Ha bérelt lakásban élsz, ahol körülvesznek a szomszédok, akkor most nagyon fogod értékelni, hogy ki tudsz lépni a szüleid hátsó kertjébe, hogy elfogyaszd a reggeli kávédat. Még akkor is ha nagyon hideg van kint. De itt legalább nyugi van és senki sem bámul meg!

A szülői ház olyan, mint egy mindig nyitva lévő bár. Bármikor keverhetsz magadnak egy italt és senki sem fog rád szólni.

A hold és a csillagok mindig szebbnek tűnnek arról a helyről szemlélve, ahol felnőttél. a helynek a szempontjából, ahol nőttél fel.

Ha otthon hagytad a fogkeféd az sem gond, hiszen anyukádnak mindig van néhány bontatlan példány.

Egy szó: MOSOGATÓGÉP

Mindenhol körülvesznek a gyerekkori emlékek, úgyhogy tökéletes alapanyagokat tudsz választani ahhoz, hogy egy egész instagram albumot állíts össze a cikis gyerekkori fotóidból.

A fiatalabb unokaöcséid, unokahúgaid úgy néznek rád, mintha te lennél a város legmenőbb embere. És hát nekik az is vagy!

A szülői kamra mindig tele van a legfinomabb falatokkal.

Ezt olvastad már?

No Comments